Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα πει γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα! Τέτοια βλακεία»

«Αλλάζουν και τα γούστα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα πει γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα! Τέτοια βλακεία»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για την κόντρα του με την Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί σε ένα σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν για τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός πως είχε πει τον Γιώργο Λιάγκα γοητευτικό άνδρα, ωστόσο, τώρα που έχουν αλλάξει τα γούστα της έχει αλλάξει και η άποψη της.

Το σχόλιο της Καινούργιου για τον Λιάγκα

«Κι εγώ έχω κάνει βλακείες. Πριν από 10 χρόνια γενικότερα είχα πει ότι θεωρώ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα… Έχω πει τέτοια βλακεία», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σαν δημοσιογράφος να το πούμε τώρα, είναι εξαιρετικός, ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, αλλά σαν άντρας, τώρα καμιά φορά που τον βλέπω και θα πω τη γνώμη μου, δεν τον θεωρώ γοητευτικό. Ωραία, δεν το συνεχίζω. Αλλάζουν τα πράγματα και το λέω και με χιούμορ, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αλλάζουν και τα γούστα. Εμένα άλλοι άνδρες μου άρεσαν παλιότερα, άλλοι τώρα», ανέφερε.

To "καρφί" που είχε πετάξει στον παρουσιαστή του Πρωινού

Το πρωί της Παρασκευής 14/10 ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να μιλά για τις εξελίξεις της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και με αφορμή τα γεγονότα, ξέσπασε κατά των συναδέλφων του και των ανταγωνιστών του, διότι θεωρεί πως του κάνουν υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει το θέμα και υποστηρίζει πως οι ίδιοι θέλουν να κλείσει για πάντα το ζήτημα.

Κατά τη στιγμή "παραφροσύνης" του, όμως, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι εκπομπές και η Κατερίνα Καινούργιου "πιάστηκε" από αυτή την αναφορά και την ώρα που βρισκόταν στον "αέρα" έδωσε την απάντησή της, δημιουργώντας μία νέα κόντρα στην πρωινή ζώνη των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

«Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω» είπε χαρακτηριστικά.