«Είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα! Πιστεύω ότι έχει...» - "Κόλαφος" η Μέγκι Ντρίο για το GNTM 5

«Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα! Πιστεύω ότι έχει...» -

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/10 η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στο φετινό GNTM 5 (δείτε εδώ τα χθεσινά highlights) με τον δικό της αιχμηρό τρόπο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «κωμωδία».

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για το GNTM 5

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ότι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί. Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο. Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Τα καρφιά της για τον πρώην κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό

Στην κάμερα του Happy Day, πέρα από την Τζόυς Ευείδη, μίλησε και η Μέγκι Ντρίο, η οποία ρωτήθηκε για το GNTM 5 και για τις αλλαγές που φαίνεται να έχουν συμβεί σε αυτό.

«Αλλάζουν όλους στο GNTM; Δηλαδή δεν θα υπάρχει Σκουλός φέτος; Κακά τα ψέματα χαίρομαι γι’ αυτό που δεν θα υπάρχει Σκουλός, να δώσουμε ευκαιρία σε άλλους φωτογράφους να δείξουν τις εμπειρίες τους. Έχουμε πολλούς καλούς φωτογράφους, δεν είναι μόνο ο Σκουλός. Είναι και ο Σκουλός αλλά δεν είναι μόνο ο Σκουλός», δήλωσε χαρακτηριστικά.