«Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο! Η Λάουρα έβαλε τα κλάματα» - Περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο! Η Λάουρα έβαλε τα κλάματα» - Περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο

Μια πολύ προσωπική εξομολόγηση με πρωταγωνιστή το γιο της Άγγελο Λάτσιο, έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για θέματα συμπεριφοράς μέσα σε μια οικογένεια.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν πολλά χρόνια όταν τα παιδιά της ήταν πολύ μικρά και πως το διαχειρίστηκε για να μην μπαίνει συνέχεια με νεύρα μέσα στο σπίτι της (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Το περιστατικό ανάμεσα σε Μενεγάκη και Άγγελο Λάτσιο

«Ο γιος μου για να με ταράξει είχαν πάρει ένα πλαστικό σαν πισίνα, το γέμισαν με νερό, και η μάνα μου φώναζε: “Αμάν, αυτό το παιδί δεν ακούει, θα κρυώσει και θα τρέχουμε”. Έμπαινε γυμνός με το κρύο και έλεγε “ελάτε κορίτσια και εσείς να κάνουμε μπάνιο”. Έβρισκα ένα σπίτι με νερά…

Μια μέρα από τις πολλές συμβουλές που άκουγα και εγώ μέσα από την εκπομπή και συζητώντας με τόσους ανθρώπους που ερχόταν και είχαν κάτι να πουν παραπάνω, από ψυχολόγους ή ακόμα και με άλλες γυναίκες που έχουν παιδιά, άλλαξα στάση», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη η οποία προσπάθησε να μείνει χαλαρή και χαμογελαστή, προσπαθώντας να συγκρατήσει την ψυχραιμία της.

«Αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα, είχα φωνάξει, είχα νευριάσει, τα είχα κλειδώσει… Μπήκα μια μέρα μέσα -πλημμύρα τα νερά- και χωρίς την ένταση που έχω και ήρεμη και κάθισα στην κουζίνα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ταχυπαλμία είχα, αλλά το έπαιζα ήρεμη. Αυτό πρέπει να το έκανα για κάνα τέταρτο, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το έκανα, μέχρι που η Λάουρα έβαλε τα κλάματα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη για τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το Mega Stories έκανε μια αποκάλυψη για τις κόρες της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι η Λάουρα, η Βαλέρια και η Μαρίνα τη ρωτούν πώς ήταν πριν γίνει ξανθιά, καθώς αυτό το χρώμα το έχει από τα πρώτα περίπου χρόνια της καριέρας της.

«Οι κόρες μου με ρωτούν πολλές φορές «Ρε μαμά πώς ήσουν πριν γίνεις ξανθιά;». Δεν έχουν καθόλου εικόνα γιατί όλα τα χρόνια που υπάρχουν τα παιδιά μου, ήμουν ξανθιά. Τους απαντώ «σάμπως θυμάμαι; Σαν κι εσάς ήμουν». Το μόνο πράγμα που τους λέω είναι να μην αλλάξουν τον τύπο τους. Εγώ πιστεύω στο χρώμα που γεννιόμαστε με μικρές παραλλαγές. Δεν πιστεύω στο μέρα-νύχτα» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, Ελένη, έχοντας επιστρέψει στις επάλξεις μετά από ένα γεμάτο τριήμερο μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Σαν προσωπικότητα δεν ξέρω αν είμαι ξανθιά. Δεν είναι εύκολο να αναλυθεί νομίζω» συνέχισε η παρουσιάστρια, απευθυνόμενη