Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Εξόρμηση στη φύση - Πως περνούν στον χρόνο τους στην Άνδρο

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Μετά την λαμπερή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην Άνδρο για ένα ρομαντικό διήμερο δίπλα στον σύζυγό και έρωτα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο. Οι δυο τους αποφάσισαν να φύγουν από τον θόρυβο της πόλης και να απολαύσουν λίγο καθαρό αέρα στο εξοχικό τους και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μία στιγμή της από την Κυριακάτική (23/10) τους βόλτα.

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της από την εξόρμησή τους στο πάρκο του νησιού, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και περπάτησαν χωρίς έγνοιες.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από την βόλτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο

«Μια όμορφη μέρα του Οκτώβρη στο νησί», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Το φυτό που φέρνει καλοτυχία στην παρουσιάστρια, τον Ματέο και τα παιδιά

Η Ελένη Μενεγάκη πιστεύει πολύ στην ενέργεια, για αυτό και θέλει τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της να είναι όλα αρμονικά. Στο σπίτι της μάλιστα με τον Ματέο Παντζόπουλο έχουν ένα φυτό που τους φέρνει καλή τύχη και ηρεμία.

Ειδικά το σπίτι της στην Κυψέλη που έχει τεράστιο κήπο, το έχει κάνει καταπράσινο με πολλά φυτά να τον κοσμούν και να τον κάνουν να δείχνει πολύ εντυπωσιακός (δείτε φωτογραφίες από την μονοκατοικία). Άλλωστε η ίδια έχει αποκαλύψει πως της αρέσει να ασχολείται με την κηπουρική.

Ο λόγος για τον βασιλικό, ο οποίος καθαρίζει τον αέρα από την αρνητική ενέργεια και προσελκύει τη θετική. Είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θεωρείται ότι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση.

Στην Ελλάδα υπάρχει πάντα μια γλάστρα Βασιλικού στις εξώπορτες των σπιτιών για να εξασφαλίσει καλή τύχη. Στην Ιταλία υπάρχει η παράδοση να βάζουν ένα γλαστράκι Βασιλικό στο μπαλκόνι ή στην εξώπορτα του σπιτιού, για να δηλώσει πως κάποια από τις κοπέλες του σπιτιού είναι έτοιμη για γάμο. Για τους Ινδουιστές ο Βασιλικός είναι το ιερό φυτό του Βισνού και αφήνεται ένα κλαράκι του μέσα στα ρούχα του νεκρού για να εξασφαλίσει την είσοδό του στον Κόσμο των Νεκρών.

Ελένη Μενεγάκη instagram