Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Γέννησε η σύζυγός του

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / constantinosbogdanos
Instagram / constantinosbogdanos

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιας και η σύζυγός του, Ελένη Καρβελά έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, με το ζευγάρι να πλέει τις τελευταίες ώρες σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Γονείς για πρώτη φορά Μπογδάνος - Καρβελά

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η αγαπημένη του γέννησε χθες Δευτέρα 24/10 ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Αντωνία. Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με έναν παραδοσιακό γάμο το καλοκαίρι του 2019 στην Νάξο (δείτε εδώ την ανάρτησή του ίδιου για την δεύτερη επέτειό τους).

Λίγες ώρες πριν τον ερχομό της μικρής τους, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την Ελένη Καρβελά, πηγαίνοντας στο μαιευτήριο και γράφοντας στη λεζάντα: «Στην τελική ευθεία».

Γονείς για πρώτη φορά Μπογδάνος - Καρβελά
Instagram / constantinosbogdanos

«Πλένω τα πιάτα και μαγειρεύω πάστες», είχε αποκαλύψει ο Μπογδάνος πριν καιρό

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με την σύζυγο του και αποκάλυψε πως πλένει πιάτα και μαγειρεύει πάστες. Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον γάμο τους και τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση ποιος πλένει τα πιάτα και ποιος μαγειρεύει απάντησε: «είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό».

«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά», πρόσθεσε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης» κατέληξε ο Μπογδάνος.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στην Νάξο.