«Δεν ήταν έτσι, τον χάλασαν στο Star» - "Κόλαφος" ο Νίκος Μουτσινάς κατά του πρώην συνεργάτη του, Φίλιππου Ιωάννου

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια ο γνωστός παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν ήταν έτσι, τον χάλασαν στο Star» -

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/10) η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ξεκίνησε με μια καθυστέρηση, με αποτέλεσμα τα "καρφιά" του Νίκου Μουτσινά δεν άργησαν να έρθουν -δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε ο ίδιος. Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε σιγά, σιγά την ροή του προγράμματός του.

Έτσι λοιπόν, δεν δίστασε να ασχολιάσει για μια ακόμη φορά τις εξελίξεις στο Asia Express όπου αναφέρθηκε επίσης στον πρώην συνεργάτη του, Fipster, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο διαγωνίζονται στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star -δείτε εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter μετά από τον καβγά τους.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο "Καλό Μεσημεράκι"

«Να είμαστε σωστοί… Εμείς όσο τον ξέραμε τον Fipster δεν ήταν έτσι. Τον χάλασαν στο Star. Να το πούμε και αυτό… Είναι σωστό που οι άλλοι έχουν περάσει τόσο καιρό εκεί και είναι ταλαιπωρημένοι και ξαφνικά μπαίνει ο Γιάννης με τον συμπαίκτη; Δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην τηλεόραση».

"Κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος τον Νίκο Μουτσινά ο Fipster

Το πρωί της Κυριακής (16/10) μέσα από την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Φίλιππος Ιωάννου ή κοινώς Fipster όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στο Asia Express όπου τον είδαμε σε μια δοκιμασία να ρίχνει μάυρο δράκρυ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» όπου παλιότερα είχε εργαστεί επίσης εκεί.

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Αναφορικά για την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπράβο Νίκο μου, άντε σιγά σιγά να έρχεται το νέο αίμα στην τηλεόραση. Είναι πια ο Νίκος, πόσο; 55 ετών; Ο Νίκος όλη την ώρα πλάκα κάνει. Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας».