Καλό Μεσημεράκι: «Μας κάνουν τσαχπινιές...» - Το "καρφί" του Νίκου Μουτσινά για την καθυστέρηση της έναρξης

Δεν το άφησε ασχολιάστο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: «Μας κάνουν τσαχπινιές...» - Το

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η σημερινή 25/10 εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή φυσικά να μην το αφήνει ασχολίαστο, σχολιάζοντας με τον δικό του αιχμηρό τρόπο την κίνηση αυτή του καναλιού.

Ο παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει γνωστό πως αυτή είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ την ανακοίνωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό) και είναι εξίσου γνωστό πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιδιώξει ανανέωση.

Το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για την καθυστέρηση της έναρξης

«Μία ερώτηση έχω. Τι ώρα ξεκινάς ρε φίλε πια; Μας κάνουν τσαχπινιές. Εν πάση περίπτωση…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς πάει από τον ΣΚΑΙ στον...

Χαμός επικρατεί με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, του οποίου όπως φαίνεται είναι η τελευταία του χρονιά στο ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι, μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της (δείτε εδώ τι είπε η Ματίνα Νικολάου για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από το ΣΚΑΙ).

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Καλό Μεσημεράκι τελειώνει φέτος, ο Νίκος Μουτσινάς σχεδιάζει την βραδινή εκδοχή του.

Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

undefined