Χαμογελάει ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ολιγοήμερη απόδραση για την γνωστή παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πριν από λίγο καιρό πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη λόγω της διατροφής των παιδιών τους. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μην επεκταθεί περισσότερο σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς έχει αφήσει την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως έκανε μια ολιγοήμερη απόδραση μέχρι τον Βόλο.

Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στο πόστο της εκπομπής γι΄αυτό και οι μίνι διακοπές της ήρθαν λίγο νωρίτερα. Φυσικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε και ένα μίνι tour στη γραφική Μακρινίτσα.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου - Ανάρτηση
Ολιγοήμερη απόδραση για την Σίσσυ Χρηστίοδου
Σίσσυ Χρηστίδου - Η ανάρτηση της στο Instagram
Instagram - Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Καταλαβαίνετε από μόνοι σας…» - Οι εξηγήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν σε μεγάλο βαθμό αυτήν την εβδομάδα ήταν αναντίρρητα η Σίσσυ Χρηστίδου, λόγω της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό δεν πλήρωσε την διατροφή των παιδιών τους για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να καταδικάζεται σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής για πρώτη φορά ζήτησε την συνεπιμέλεια των παιδιών τους, η οποία αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο, αναμένεται να αλλάξουν όλα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μάλιστα, στην έναρξη της σημερινής 8/10 της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι», η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές, ούσα ντυμένη με αυστηρό ύφος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω και εγώ τώρα, που λέει και η Φαίη. Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας».

Αμέσως μετά ξεκίνησε κανονικά η ροή της εκπομπής, χωρίς να κάνει κάποιο παραπάνω σχόλιο.