Ξέσπασε η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη "Μαρία την Άσχημη"»

«Σε αυτό μπορεί να έχω φταίξει κι εγώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη

Το πρωί της Τρίτης (25/10) μέσα από την εκπομπή, «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως είναι άδικο που τη θυμούνται οι περισσότεροι από τη σειρά του MEGA, «Μαρία η Άσχημη» -Δείτε εδώ πώς είναι και τί κάνει σήμερα η μητέρα της Μαρίας στην σειρά.

Οι δηλώσεις της Άριελ Κωνσταντινίδη

«Δεν με ενοχλεί που οι τηλεθεατές με θυμούνται από το ρόλο μου στη Μαρία την Άσχημη, το θεωρώ φυσιολογικό. Είναι άδικο ενδεχομένως, αλλά σε αυτό μπορεί να έχω φταίξει κι εγώ γιατί οι επόμενες δουλειές, που δεν έκανα, θα μπορούσαν να ήταν κάποιοι άλλοι ρόλοι που δεν ήταν.

Έχω αρνηθεί παρόμοιους χαρακτήρες, οπότε ήταν η δική μου επιλογή»!«Γι’ αυτό και ανυπομονώ για το επόμενο που θα κάνω, θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι, όμως, πολύ φυσιολογικό για τον κόσμο».

Οι αναμνήσεις της Κωνσταντινίδη από τη σειρά Μαρία η Άσχημη

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, το πρωί της Δευτέρας 2/5 μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και συγκεκριμένα στη στήλη “Vintage Stories”, όπου αρκετοί διάσημοι αφηγούνται τις ιστορίες τους, και διηγήθηκε σκηνικά και αναμνήσεις από τη σειρά «Η Μαρία η άσχημη» (δείτε τα νούμερα που έκανε σε επανάληψη).

«Η “Μαρία η άσχημη” βασίστηκε στη μεγάλη κολομβιανή επιτυχία του 1999. Από τον ρόλο της Λίλιαν θυμάμαι ότι γελούσα πολλές φορές διαβάζοντας τα επεισόδια. Θυμάμαι τη δυσκολία που είχε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή η κομμώτρια, γιατί μου είχε κάνει σγουρά τα μαλλιά και αυτό άρεσε.

Επειδή λοιπόν έπρεπε τα ρακόρ – η κατάλληλη σύνδεση των πλάνων μιας σκηνής κλασικής αφήγησης στον κινηματογράφο – να είναι σωστά, είχε τύχει σε εάν γύρισμα να αλλάξω 4 φορές μαλλιά, από ίσια σε σγουρά και το αντίστροφο. Σε μια σκηνή με έκοβε το παπούτσι και τελικά η ενδυματολόγος, μού είπε ότι μου είχε δώσει γόβες με διαφορά 1,5 νούμερο μεταξύ τους», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Η παραγωγή της σειράς κρατούσε καλά κρυμμένο το πώς ήταν η Μαρία ως όμορφη. Στα εξωτερικά γυρίσματα, υπήρχαν άνθρωποι που πρόσεχαν μη τη δει κάποιος. Η μεταμόρφωση της Μαρίας κράτησε περίπου 1,5 με 2 ώρες. Το επεισόδιο της μεταμόρφωσης της Μαρίας είχε κάνει 45% τηλεθέαση».

Για το φινάλε της σειράς η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Το φινάλε της σειράς είχε κάτι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε είχαμε δει, καθώς έπαιξε εάν επεισόδιο πριν τις ειδήσεις και άλλα δυο αμέσως μετά τις ειδήσεις. Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%».