Λίγοι το γνωρίζουν - Το τηλεοπτικό χρονικό της κόντρας ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Άντζελα Δημητρίου

Δείτε αναλυτικά πώς δημιουργήθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τόσο η Άντζελα Δημητρίου όσο και η Καίτη Γαρμπή έχουν γράψει τα δικά τους χιλιόμετρα στην μουσική βιομηχανία καθώς έχουν αφήσει αναμφίβολα το δικό τους στίγμα. Ωστόσο, αυτό που γνωσρίοζυν οι περισσότεροι είναι πως η μεταξύ τους "κόντρα" καλά κρατεί από τη δεκαετία του ’90.

Συγκεκριμένα, ένας γάμος μεταξύ συγγενών ήταν η κύρια αφορμή που τις έφερε σε ρήξη, με αποτέλεσμα μια παρεξήγηση να εξελιχθεί σε κόντρα πολλών χρόνων -δείτε εδώ όλο παρασκήνιο.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» προβλήθηκε η μέχρι τώρα τηλεοπτική κόντρα των δύο γυναικών με άκρως επικό χιούμορ. Να τονίσουμε φυσικά πως οι δυο τραγουδίστριες συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια στο Just The 2 Of Us. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποιο "ευτράπελο". Άραγε πώς θα κυλήσει όλο αυτό;

Το χρονικό της κόντρας ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή

«Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» - "Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

Χαμός επικράτησε (22/10) στο αέρα του J2US, καθώς, μετά από το απρόοπτο της Βίκυς Σταυροπούλου, ακολούθησε μία έντονη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Καρμπή.

Η δεύτερη θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση της πρώτης δίπλα στον Παύλο Σταματόπουλο, ωστόσο τα λόγια της εκνεύρισαν την λαίδη, η οποία της απάντησε με "ύφος".

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά. «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».