Με το που βγήκαν έξω από το κομμωτήριο έγινε χαμός - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Με λαμέ μπλουζάκι η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με το που βγήκαν έξω από το κομμωτήριο έγινε χαμός - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Το ότι είναι αχώριστοι εδώ και πολλά χρόνια (έκλεισαν τα 12) το ξέραμε, το ότι όμως ακόμα και στο κομμωτήριο πηγαίνουν μαζί, το μάθαμε όταν ο φωτογραφικός φακός τού YOU τούς “τσάκωσε” κατ' αποκλειστικότητα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τη βόλτα τους στα μαγαζιά αλλά και -ευκαιρίας δοθείσης– beaute!

Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις χτύπησαν “κόκκινο” με το που ανέλαβαν ακόμα μία παρουσίαση (μετά το 5x5), αυτήν του Family Game, στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα) γι' αυτό και οι δυο τους δεν αφήνουν καμία στιγμή της μέρας τους ανεκμετάλλευτη.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Εξάλλου, είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Έλενα είναι εκείνη που φροντίζει την εμφάνιση του Μάρκου και που τον βάζει σε ένα πρόγραμμα περιποίησης για να κάνει κάτι για τον εαυτό του. Τρυπώσαμε, λοιπόν, στο κομμωτήριο και είδαμε όλες τις θεραπείες ομορφιάς που έκανε εκεί το ζευγάρι, ενώ αμέσως μετά ένα shopping therapy ήταν επίσης απαραίτητο, με την μπλούζα του Μάρκου να υποστηρίζει περίτρανα ότι “Τα κορίτσια αγαπάνε τους επαναστάτες”!

Η οικογένεια Σεφερλή μαζί στο κομμωτήριο

 Μάρκος Σεφερλής κομμωτήριο περιοδικό you

Τσαβαλιά σεφερλής

Χαμός με τις θαυμάστριες!

Το πώς γλίτωσε από τις θαυμάστριες που τον περικύκλωσαν μόλις τον είδαν είναι ένα άλλο θέμα, που επισημάναμε σε αυτή την έξοδο του ζευγαριού. Μόλις ο Μάρκος Σεφερλής έγινε αντιληπτός από το γυναικείο κοινό που ήταν στο εμπορικό κέντρο έπεσαν όλες επάνω του και άρχισαν να του ζητάνε αυτόγραφα και selfies, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται με χαμόγελο και άμεσα και την Έλενα Τσαβαλιά να έχει πεθάνει στα γέλια, βλέποντας τον άντρα της ως αντικείμενο του... πόθου!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 26/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ