«Πρόκειται για...» - Ο Γιάννης Νταλιάνης "έσπασε" τη σιωπή του για το περιστατικό έξω από το Ηρώδειο με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Τι συνέβη τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια μικρή αναστάτωση είχε προκληθεί πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Γιάννης Νταλιάνης φάνηκε να ενοχλείται μπροστά στις κάμερες, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό και τις εξελίξεις του.

Το γεγονός είχε σχολιαστεί από πολλές εκπομπές, ωστόσο, ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο On Ego, θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύζυγό σου. Αυτή τη στιγμή, που κάνουμε εμείς αυτή τη συνέντευξη, η Μαριλίτα δουλεύει για τον “Σασμό”, τα παιδιά πρέπει κάποιος να τα πάρει από τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες. Η Μαριλίτα ασκεί συνέχεια κριτική στον εαυτό της, είναι πολύ αυστηρή. Εμένα όσα κάνει μου φαίνονται ωραία», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης αρχικά.

Η απάντηση του Νταλιάνη για το περιστατικό στο Ηρώδειο

«Δεν ενοχλήθηκα με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν την Μαριλίτα για τον “Σασμό”. Πρόκειται για παρεξήγηση. Προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Ένα λογοπαίγνιο που δεν πέτυχε γιατί κάτι άλλαξα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο κάθε χώρος έχει τις στιγμές του. Τις ιδιαιτερότητές του, το χρόνο του. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την τηλεόραση. Νομίζω την ξάφνιασα δεν τη στεναχώρησα αλλά λέει “τώρα με αυτό που είπες θα γίνει θέμα” και είχε δίκιο», εξήγησε.

Γιάννης Νταλιάνης Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Οι σημερινές 26/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 23

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος... Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε... Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται... μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.