«Έχουμε μεγάλη χημεία στο σεξουαλικό κομμάτι» - Οι ασταμάτητες αποκαλύψεις από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για την σύντροφό του, Νάνσυ

«Είναι η γυναίκα που ξύπνησε μέσα μου το πατρικό ένστικτο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 5 όπου κατάφερε να συζητηθεί όσο τίποτα άλλο καθώς είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε έρθει σε ρήξη με τους υπόλοιπους παίκτες αφού δεν δίστασε να λέει την άποψή του.

Ο γνωστός make up artist φαίνεται πως είναι στα καλύτερά του αυτή την περίοδο και πολύ ερωτευμένος με την σύντροφό του, Νάνσυ -δείτε εδώ την πρόταση γάμου που δέχτηκε. Συγκεκριμένα, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην "Espresso" αναφορικά με τα σχέδια γάμου του αλλά και για τα σχόλια που δέχεται για την ηλικία του αφού κατά καιρούς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Τι ερωτεύτηκε τόσο πολύ σε σένα; Σου έχει πει;

Την τράβηξαν η περσόνα μου, η εξωτερική μου εμφάνιση και ο χαρακτήρας μου. Η Νάνσυ μού είπε εξαρχής πως είμαι από τους πιο ωραίους άντρες που έχει δει και ότι την «τρελαίνουν» όλα πάνω μου: οι γωνίες μου, το πρόσωπό μου, τα μαλλιά μου, το στιλ μου, οι κοιλιακοί μου… Την ελκύει, όμως, και ο χαρακτήρας μου.

Ολη αυτή η τρέλα που έχει η περσόνα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα χιουμοριστικά βίντεο στο TikTok. Ολο αυτό, όπως μου είπε, το ερωτεύτηκε! «Είσαι αυτό το κάτι που περίμενα να έρθει στη ζωή μου. Ελεγα πάντα στις προσευχές μου: Θεέ μου, φέρε μου έναν τέτοιον άντρα να παντρευτώ», έτσι μου είπε… Επίσης μου είπε πως είμαι πολύ τίμιος και ειλικρινής, ένας άνθρωπος με ήθος…

Τα δικά σου αισθήματα; Πώς ανταποκρίθηκες τόσο άμεσα;

Με κέρδισαν ο τσαμπουκάς της, η επιμονή της, το ενδιαφέρον της. Είναι η γυναίκα που ξύπνησε μέσα μου το πατρικό ένστικτο και την ανάγκη του γάμου, είναι αυτή που θέλω να κάνει τα παιδιά μου… Η πρώτη μας συνάντηση ήταν ακραία. Μιλήσαμε μόνο για ένα λεπτό και μετά αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα με πάθος, κάτι που εγώ προσωπικά δεν το είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Περνούσε πάντοτε μια εβδομάδα, μπορεί και μήνας για να φιληθώ σε ραντεβού.

Ως άντρας έπαθα… αυτό που φαντάζεσαι! Εχουμε μεγάλη χημεία στο σεξουαλικό κομμάτι, κάτι επίσης σπάνιο για μένα. Θέλω κάτι ξεχωριστό και η Νάνσυ το έχει… Επίσης έχουμε την ίδια ηλικία, 38 ετών και οι δύο.

Κι έπειτα ήρθε η πρόταση γάμου on air στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου…

Εκεί έπαθα εγώ το μεγάλο… κοκομπλόκο μαζί της, γιατί στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ πρόταση γάμου από γυναίκα σε άντρα. Και η Νάνσυ το έκανε τη δεύτερη μέρα της γνωριμίας μας.Μήπως θέλει να πάρει δημοσιότητα από σένα;

Μου το είπαν πολλοί αυτό, αλλά εγώ έχω καταλάβει ποια είναι τα πραγματικά της συναισθήματα. Αλλωστε, έχουμε κρύψει άλλες προσωπικές μας στιγμές από τα φώτα της δημοσιότητας, που θα μπορούσαμε να τις προβάλουμε. Έτυχε απλώς να βρίσκεται μαζί μου στη συνέντευξη, είχε αγοράσει ήδη το δαχτυλίδι και μου το έδωσε την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Εγώ αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα, με συγκίνησε πολύ, της είπα «ναι» και φιληθήκαμε.

Και πότε με το καλό ο γάμος;

Η Νάνσυ ήθελε τον Φεβρουάριο. Είχε βρει, μάλιστα, και ημερομηνία. Εγώ, όμως, δεν μπορώ τότε, γιατί έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Της πρότεινα, λοιπόν, να το πάμε προς το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού, το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου, κι εκεί καταλήξαμε! Θα παντρευτούμε σε στενό κύκλο, χωρίς κάμερες και φωτογράφους. Εχουμε βρει, μάλιστα, και τις κουμπάρες μας, θα είναι μια επιχειρηματίας φίλη μου και μια ακόμη γυναίκα, επώνυμη-έκπληξη… Θα είναι ένας γάμος glam rock Hollywood.

Εμμανουήλ Κωνσταντίνος

Πώς θα πας στην εκκλησία;

Θα ντυθώ γαμπρός περίπου όπως ήταν η εμφάνισή μου στον τελικό του «Survivor», όπου τραγούδησα το «Ετσι γουστάρω». Με ένα άσπρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο, ανοιχτό, χωρίς παπιγιόν ή γραβάτα και δίχως σακάκι. Μαυρισμένος και σέξι θα πάω στην εκκλησία, γιατί έτσι θέλω να με βλέπει κι εκείνη. Το look της Νάνσυς θα το επιμεληθώ εγώ, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τη θέλω να είναι ντυμένη σαν νεράιδα.

Τα παιδιά είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Βεβαίως, στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Ονειρευόμαστε να κάνουμε δίδυμα ή τρίδυμα. Το ξέρω πως δεν γίνονται κατά παραγγελία αυτά, όμως επειδή έχουμε στην οικογένειά μας δίδυμα, δηλαδή εγώ έχω δίδυμο αδελφό, υπάρχουν πιθανότητες για δίδυμα. Θέλουμε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα Εμμανουηλάκια!

Κάποιοι λένε, πάντως, ότι είναι fake το ειδύλλιό σας. Τι απαντάς;

Οτι είναι γελοίοι αυτοί που το λένε! Με εκνευρίζουν αφάνταστα κάτι τέτοια σχόλια. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου fake σχέση. Είμαι ένας άνθρωπος με 20 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, είμαι υπερβολικά γνωστός είτε ως make up artist και κομμωτής είτε ως παίκτης του «Survivor» ή ως performer-τραγουδιστής. Με ξέρει όλη η Ελλάδα και δεν θα εξέθετα τον εαυτό μου κάνοντας ένα fake ειδύλλιο, πόσο μάλλον και με fake γάμο. Αν ήταν fake ο γάμος μας, θα τον κάναμε ανοιχτό, με κάμερες και χιλιάδες καλεσμένους. Εμείς, όμως, δεν θέλουμε να γίνει reality αυτή η μέρα. Είναι σχόλια με κακεντρέχεια αυτά. Είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ αυτό για τη Νάνσυ. H σχέση μας είναι πάρα πολύ αληθινή και δεν σκοπεύω να αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας.

«Ασχολούνται με το ποιος είναι γκέι, ενώ εγώ είμαι...»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να συζητηθεί όσο τίποτα άλλο όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι καθώς ήταν αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο κάτι που σίγουρα κατάφερε για τα καλά.

Από την άλλη, ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ καθώς έχει βρει την αγάπη στα μάτια της Νάνσυς -δείτε εδώ τρυφερά τετ α τετ, κάτι που οι χρήστες στα social media αρνούνται να πιστέψουν. Έτσι λοιπόν, ο Κωνταντίνος Εμμανουήλ πήρε θέση και δημοσίευσε δύο βιντεάκια στα οποία εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο σας έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος μεγάλος, είμαι πάρα πολύ μικρός, το τι έλεγαν οι εκπομπές, όσο ήμουν στο Survivor, πραγματικά ήταν όλο λάθος.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο σας έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος μεγάλος, είμαι πάρα πολύ μικρός, το τι έλεγαν οι εκπομπές, όσο ήμουν στο Survivor, πραγματικά ήταν όλο λάθος».