Γλωσσόφιλα και τρυφερά χάδια για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο της συντρόφου του

Δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί συνήθως να μας απασχολεί για την κόντρα του με την Μαρία Αντωνά και τα ''στολίδια'' που ανταλλάζουν μεταξύ τους, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ είπε να μας κάνει μία νέα αποκάλυψη. Αυτή αφορά τη σύντροφό του Νάνσυ με την οποία μοιράστηκε μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα στο instagram από προσωπικές του στιγμές, ενώ προειδοποίησε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στιγμές τους.

Οι φωτογραφίες ήταν και μια απάντηση προς όσους λένε ότι η σχέση του είναι φανταστική, αφού όπως λέει ο ίδιος λέει μόνο αλήθειες. Μάλιστα έκανε και την αποκάλυψη του ονόματός της, ενώ την ευχαρίστησε και για ένα όμορφο δώρο που του έκανε.

Αυτή είναι η σύντροφός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Νάνσυ

Τον ακούμε να λέει μέσα από τα stories του στο Instagram:

«Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πανέμορφα δώρα που μου έκανες. Επίσης δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές στα social media, αλλά αυτό αισθάνθηκα και αυτό έκανα. Θέλω να σε ευχαριστήσω που μου πήρες αυτό το άρωμα που γράφει πάνω τον τίτλο του τραγουδιού μου»

Σε άλλα βίντεο που κοινοποίησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως την σύντροφό του την λένε Νάνσυ, αλλά απάντησε και σε αυτούς που του έστειλαν μηνύματα στα social media και του είπαν πως η σχέση του δεν είναι αληθινή.

«Μείνετε συντονισμένοι. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν λέει ποτέ ψέματα, λέει μόνο αλήθειες. Δεν είναι απλά αληθινή, έχουμε πολλά να κάνουμε. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους εσάς που λέτε διάφορα».

Έχει υπάρξει σε σχέση και με γνωστό τραγουδιστή

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Παρασκευής 9/9 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, λίγες μέρες μετά το ατύχημα που είχε. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία του αλλά και στους μεγάλους έρωτες που έζησε.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα την πήρα τηλέφωνο πολύ τίμια και της μίλησα δύο ώρες. Της είπα ότι έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ και μου έλεγε “είδες να γίνεται κάτι σοβαρό και δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου”. Και μου είπε “μόλις βγεις και τα πεις αυτά στις εκπομπές θα βγω και εγώ και θα ανακαλέσω. Όταν βγήκα και μίλησα με εκείνη για τα καλύτερα λόγια εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε.

Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω καταγράψει προσωπικές στιγμές μου, σου προσφέρει ερωτική διέγερση. Ένα ωραίο φλερτ ήταν με έναν άνθρωπο από τον χώρο πολύ διάσημο πρόσωπο σε νυχτερινό κέντρο. Ήταν πολύ ωραίο το φλερτ και ένα βράδυ έγινε ο χαμός στο καμαρίνι. Και τελικά ήμασταν μαζί για τρία χρόνια», αποκάλυψε.