Γιώργος Τράγκας: Οι φάκελοι με τα περιουσιακά στοιχεία του παραδόθηκαν στην οικεγένειά του - Απών ο ένας από τους δυο γιους του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση θανάτου του Γιώργου Τράγκα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης (26/10) στο Ειρηνοδικείο στο Μαρούσι παραδόθηκαν στους νόμιμους κληρονόμους του οι φάκελοι που αναγράφουν τα περιουσιακά στοιχεία του γνωστού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, έγινε γνωστό πως όλες οι πλευρές άκουσαν τι ακριβώς περιείχε η συνολική περιουσία, ύψους περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ και στην πορεία θα γίνει γνωστό τι θα ζητηθεί από τον καθένα.

Να τονίσουνε πως ο ένας εκ των δύο γιων του, Γιάννης Τράγκας που έχει κάνει αποδοχή, έδωσε το παρών, ενώ ο Φρέντυ Τράγκας εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό (δείτε εδώ ποιος είναι), καθώς αφού καθολική αποποίηση από την κληρονομιά του πατέρα του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα

Η δημιουργία της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα - Πώς τον «έπιασαν» οι Αρχές... να κλέβει το κράτος

Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα έμελλε να αποτελέσει, επί της ουσίας, την καταστροφή της οικογένειας του δημοσιογράφου, με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, αλλά και τα παιδιά του, να βλέπουν τα πάντα να «καταρρέουν» μέσα σε μια στιγμή.

Όπως γνωστοποιεί η «Real News», στη δημοσιότητα βρίσκεται η διάταξη της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων, ανακαλύπτοντας όλη την παράνομη δραστηριότητας της δημιουργίας της αμύθητης περιουσίας του. Στη διάταξη αυτή, φυσικά, αναφέρεται και η δέσμευση της περιουσίας του Τράγκα, της Καρρά και δύο συνεργατών του, αν και η θρηνούσα σύζυγος δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα.

Μεταξύ πολλών, όσων έκαναν, ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του, πέρα από τα πολυτελή σπίτια, τις ράβδους χρυσού και τα μετρητά, έκρυβαν 14 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα των Ρότσιλντ στο Μονακό και τη Γαλλία. Παράλληλα, κατηγορούνται πως υπεξαίρεσαν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr