Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η αντίδραση του πρώην συντρόφου της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Τί ανέφερε ο ίδιος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η αντίδραση του πρώην συντρόφου της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Breakfast at Star» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την πρώην σύντροφό του, Μαίρη Συναστάκη η οποία πρόκειται να φέρει σε λίγο καιρό από τώρα το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή -δείτε την εδώ να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία ο ηθοποιός δήλωσε: «Με τη φωτογραφία ξεκίνησα τυχαία, έχω στούντιο μέσα στο σπίτι, κάνω διάφορα concept», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάθε σεζόν δέχεται προτάσεις για shows και ριάλιτι. «Μου έχουν γίνει αρκετές φορές προτάσεις, τις έχω απορρίψει», είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Τέλος ο ηθοποιός σε ερώτηση για το εάν ευχήθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της αρνήθηκε να απαντήσει: «Θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω γιατί είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Εννοείται κρατάμε πολύ καλές σχέσεις».

Ξέσπασε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θεωρούν ότι έχω γίνει διάσημος από τη Συνατσάκη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» την Κυριακή 14/3, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παίζοντας το παιχνίδι «Θα σου Βάλω Κουλούρα», με τον Μίνω Θεοχάρη ανέφερε την μεγαλύτερη πικρία του από τα media, η οποία είναι βασισμένη πάνω σε μία παρεξήγηση.

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο στόχαστρο και όλοι είχαν μια γνώμη για εκείνον, μετά την φάρσα για βόμβα που έκανε στο θέατρο που εργάζεται. (Δείτε εδώ τι έγινε όταν έφτασε η αστυνομία)

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το celebrity crush του, αλλά και το πιο τραγελαφικό γεγονός που του συνέβη την ώρα που βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι. «Όταν ήμουν 12 χρονών ήμουν ερωτοχτυπημένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει είναι το σκηνικό με τη βόμβα στο θέατρο. Εκεί και αν ντρέπομαι… Ήταν ένας χαβαλές της στιγμής και εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός.

Όσον αφορά την μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει γίνει προς το πρόσωπό του τόνισε: «Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη ή έχει γίνει παρεξήγηση σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τη σεξουαλική μου ταυτότητα».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκάλυψε πως αν και δεν συμπαθεί πολύ κόσμο, τους ακολουθεί επειδή είναι κουτσομπόλης. «Δεν συμπαθώ όσους ακολουθώ στο Instagram. Είμαι πολύ κουτσομπόλης, ακολουθώ τους πάντες».