«Στην εκπομπή σου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» - "Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά με τον καλεσμένο της

«Δεν έχουμε περάσει χειρότερα σαν....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στην εκπομπή σου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» -

Μια ατάκα που πέταξε καλεσμένος της εκπομπής Πρωινό μας, έκανε την Φαίη Σκορδά να "παγώσει" καθώς στην αρχή δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε παλαιότερη συνεργασία τους σε εκπομπή η οποία όπως είπε ήταν από τις χειρότερες στιγμές του.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που τον είδαμε στο Fame Story, σε κάποιες εμφανίσεις στα μπουζούκια και μετέπειτα κάποια σε live σε μαγαζιά. Πλέον είναι από τα πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης.

Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστή καλλονή της τηλεόρασης και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να την προστατεύσουν, παρόλο που κάνουν συχνά πυκνά κοινές αναρτήσεις στα social media.

«Έχουμε παίξει δύο φορές στην εκπομπή σου, η μία φορά ήταν καλοκαιρινό, στη Βάρκιζα και ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, ότι πιο αγχωτικό έχω κάνει στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η συνομιλία της Σκορδά με τον καλεσμένο της

Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε τι είχε συμβεί, τότε ο Πέτρος Πυλαρινός της εξήγησε πως «Ήταν μεγάλη η ευκαιρία που μας δόθηκε να παίξουμε στην εκπομπή σου και περάσαμε τέλεια. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε περάσει χειρότερα σαν άγχος και σαν πίεση. Τα περιστατικά που έγιναν και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχουν».

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου με την οποία μάλιστα συγκατοικούν από τις πρώτες ημέρες της σχέσεις τους. Ο Πέτρος μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την αγαπημένη του.