Επική στιγμή στο Καλό Μεσημεράκι: Η Φαίη Σκορδά εισέβαλε στο πλατό χωρίς μακιγιάζ και τρέσες

«Θυμάστε πως ήταν στον ΑΝΤ1; Δείτε τώρα πώς είναι στον ΣΚΑΙ».

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στο Καλό Μεσημεράκι: Η Φαίη Σκορδά εισέβαλε στο πλατό χωρίς μακιγιάζ και τρέσες

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή για το "Καλό Μεσημεράκι" (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Φυσικά μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στον Νίκο Μουτσινά αφού στα backstage της εκπομπής βρέθηκε η Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής και το θέαμα ήταν άκρως ξεκαρδιστικό. Μάλιστα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Στο καμαρίνι ήμουν και έτρωγα κάτι πίτσες. Έβγαλα βλεφαρίδες, έβγαλα τρέσες, που με βγάζεις έτσι;».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσουν μαζί στον αέρα της εκπομπής το τραγούδι «Μίλα μου», με τους δύο παρουσιαστές να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Η επική εισβολή της Φαίης Σκορδά στο Καλό Μεσημεράκι

Παρελθόν ο ΣΚΑΙ και το Καλό Μεσημεράκι για τον Νίκο Μουτσινά - Σε αυτό το κανάλι μετακομίζει

Χαμός επικρατεί με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, του οποίου όπως φαίνεται είναι η τελευταία του χρονιά στο ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι, μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της (δείτε εδώ τι είπε η Ματίνα Νικολάου για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από το ΣΚΑΙ).

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Καλό Μεσημεράκι τελειώνει φέτος, ο Νίκος Μουτσινάς σχεδιάζει την βραδινή εκδοχή του.

Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

undefined