Γαμπρός και πεθερός για ψάρεμα - Το βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τον πατέρα της Ιλάειρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οικογενειακές στιγμές για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Μαυρίκιος Μαυρικίου
Instagram / Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αυτό το διάστημα συμμετέχουν στο Just The 2 of Us και κάθε Σάββατο "τα μέλια" τους κάνουν το πλατό του ALPHA να "κολλάει". Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξιδάκι στη μέση της εβδομάδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στη φύση και έφτασαν μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εκεί τους περίμεναν οι γονείς της συζύγου του καλλιτέχνη, με τους οποίους έφαγαν μαζί.

Μάλιστα, το γεύμα τους το είχαν "πιάσει" οι δύο άντρες της οικογένειας, αφού πεθερός και γαμπρός νωρίτερα, πήγαν για ψάρεμα και ο τραγουδιστής δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς του, δημοσιεύοντας βίντεο από την βάρκα, αλλά και από το φαγητό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για ψάρεμα με τον πεθερό του

Η βίλα - δώρο του πεθερού στους νιόπαντρους

Ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση τα είχε όλα. Από χιλιάδες καλεσμένους και πολυτελέστατη τελετή, μέχρι το γαμήλιο γλέντι, αλλά και το εξωτικό ταξίδι του μέλιτος που ακολούθησε. Και φυσικά το νιόπαντρο ζευγάρι δε θα μπορούσαν να ζήσουν σε κάποιο ταπεινό σπίτι για αυτό και ο πεθερός φρόντισε να τους αφήσει μια πολυτελέστατη βίλα για να στεγάσουν τον έρωτά τους, πλάνα της οποίας βλέπουμε στο Happy Day.

Όπως θα δείτε και από τα πλάνα της εκπομπής η χλιδή ξεχειλίζει από το σπίτι. Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει την πισίνα του, τα ψάρια, ενώ μέχρι και η τουαλέτα τους είναι χρυσή, στην πανέμορφη βίλα τους στην Κύπρο!