«Το κορίτσι είχε διαγωνιστεί σε ένα από τα ριάλιτι» - Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε δημόσια για την γυναίκα που την παρακολουθούσε

Ήταν θαυμάστρια της μητέρας της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το κορίτσι είχε διαγωνιστεί σε ένα από τα ριάλιτι» - Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε δημόσια για την γυναίκα που την παρακολουθούσε

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, προσπαθεί να μιλά για θέματα που δεν συνηθίζουν να αναφέρονται σε πρωινές εκπομπές και να παρουσιάζει την αλήθεια της (δείτε για παράδειγμα εδώ τη στιγμή που ξεβάφτηκε στον "αέρα"), με αποτέλεσμα να προκύπτουν και πολλές αποκαλύψεις για την ζωή της.

Την Τετάρτη 26/10, λοιπόν, η ίδια αναφέρθηκε για ένα ακραίο περιστατικό που είχε βιώσει όταν ήταν μικρότερη με μία θαυμάστρια της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία την ακολουθούσε και παρουσιαζόταν ως αδερφή της.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την γυναίκα που παρακολουθούσε εκείνη και την μητέρα της

«Σκέφτομαι το πόσο σοκαριστικό μπορεί να είναι αυτό και μου ήρθε μια ανάμνηση από μία αντίστοιχη που έτυχε στη μαμά μου, όταν ήμουν πιο μικρή, με ένα κορίτσι. Έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί, ελπίζω να μην εμφανιστεί μετά από αυτό… Το κορίτσι είχε πάει να διαγωνιστεί σε ένα από τα ριάλιτι που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Κι εκεί την είχαν αντιμετωπίσει λίγο διαφορετικά, γιατί φαίνεται ένα κορίτσι που χρήζει μιας άλλης φροντίδας. Είχε δει το σπίτι της γιαγιάς μου, έλεγε ότι είναι αδερφή μου, δηλαδή κόρη της μαμάς μου. Πήγαινε στα θέατρα συνέχεια, μπούκαρε, χτύπαγε τα κουδούνια. Κάποια στιγμή είχαμε όλοι φρικάρει.

Μετά, ευτυχώς, νομίζω ότι η μαμά μου την συνάντησε στο θέατρο μία από τις φορές που την περίμενε και της είπε ‘Σε παρακαλώ, είμαι εδώ, μπορείς να έρχεσαι στο θέατρο να με βλέπεις αλλά λίγο να προστατεύσουμε την οικογένειά μου’. Αμέσως αυτό λύθηκε αλλά θυμάμαι ότι τότε, όταν το συζητούσαμε, ήταν λίγο τρομακτικό», είπε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της

Σε μια αιχμηρή αλλά ξεκάθαρη τοποθέτηση προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα.

«Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια.

Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν «αχ, ωραία τα λέει». Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου «το κορίτσι του σεναριογράφου». Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν.

Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα. Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, που πριν μερικές μέρες εισέβαλε στο The Chase.