Πάμε Δανάη: Μπάρκα και Δέσποινα Καμπούρη ξεβάφτηκαν στο πλατό - Τα πρόσωπα τους χωρίς μακιγιάζ

«Έτσι ξυπνάμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Μπάρκα και Δέσποινα Καμπούρη ξεβάφτηκαν στο πλατό - Τα πρόσωπα τους χωρίς μακιγιάζ

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό Mega Stories όπου βρέθηκε καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη εντελώς άβαφη και μίλησε για ένα περιστατικό στο σούπερ μάρκετ, η Δανάη Μπάρκα και η Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισαν να ξεβαφτούν στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη.

Έτσι λοιπόν, με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ έβγαλαν το make up, τη σκιά και τις ψεύτικες βλεφαρίδες τους, θέλοντας να δείξουν στις τηλεθεάτριες πως δεν υπάρχει το τέλειο.

«Και η κάμερα βοηθάει και τα φώτα. Η λάμψη αυτή και όλα αυτά τα δέρματα που βλέπουμε στην τηλεόραση… Η ωραιότερη χαρά για μένα είναι αυτή, όταν ξεβάφομαι. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από έναν άνθρωπο που αγαπά και τις ατέλειές του και την τελειότητά του», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Τα πρόσωπα Μπάρκα Καμπούρη χωρίς μακιγιάζ

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα σε όσα τοξικά σχόλια έχει δεχτεί

Στη Real Life και στην Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων ξεχώρισε και το κομμάτι όπου μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Η γλυκιά παρουσιάστρια προσπαθεί να έχει κλειστά αυτιά απέναντι σε τοξικούς ανθρώπους και να κάνει ανεπηρέαστη τη δουλειά της και να ζει τη ζωή της χωρίς να επηρεάζεται από σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από καιρό είχε ξεσπάσει μεγάλος σάλος μετά την κριτική της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της που προκάλεσε ακόμα και τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο η πολιτεύτρια δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τα σχόλιά της εις βάρος της Μπάρκα, με την ίδια να εισπράττει την πληρωμένη απάντηση της (δέιτε εδώ).

Όσο και να σε αγαπούν οι περισσότεροι, έχεις ακούσει και τοξικά σχόλια, ακόμα και για την εμφάνισή σου. Πώς τα διαχειρίστηκες;

«Είναι σαν να μην τα άκουσα. Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού. Δεν εννοώ ένα αυστηρό σχόλιο ή μια παρατήρηση – που αυτά μπορεί να κάνουν καλό. Μιλώ φυσικά για κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από τα πληκτρολόγια. Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να «μπλεχτώ» σε ίντριγκες με κάποιον που βρίσκει χρόνο και τον σπαταλάει, προκειμένου να ρίξει λάσπη σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αν κάποιος δεν μας αρέσει, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μας αρέσουν όλοι, δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακολουθούμε, δεν ασχολούμαστε».