«Ένιωσα λίγο άσχημα γιατί...» - Πικραμένη η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετά το The Voice

«Δεν μας ανήκει καμία θέση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωσα λίγο άσχημα γιατί...» - Πικραμένη η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετά το The Voice

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός βρέθηκαν την Τετάρτη 26/10 στο πλατό του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Πρωινό μας και παραχώρησαν μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Το διάσημο μοντέλο αναφέρθηκε, μάλιστα, στην παρουσίαση και τον ρόλο της στα σόου που έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας μία αφοπλιστική απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί για την ίδια και το The Voice (δείτε εδώ τις κατηγορίες που της απέδωσαν).

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως θεωρεί ότι μέχρι τώρα ήταν πάντα σωστή στις συνεργασίες της και δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος αποφασίζει εάν θα μείνει ή όχι κάθε φορά, ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι οι θέσεις δεν ανήκουν σε κανένα και γι' αυτό προχωρά παρακάτω.

Η απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το The Voice

«Είχα κάνει συζητήσεις και νομίζω πήγαν καλά. Στις συνεργασίες πάντα μπορεί για κάποιους λόγους να μην τα βρεις, να μην προχωρήσουν, αλλά ισχύει ότι είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ που δεν έγιναν, αλλά δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την αντικαταστάτριά της στο μουσικό παιχνίδι: «Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει πάρα πολύ καλά».

«Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω εγώ αν θα είμαι ή όχι στο The Voice. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, τα πήγα πολύ καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Εμένα δεν με ενοχλεί να ακούγεται ότι θα το κάνει κάποιος άλλος γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή. Δεν μας ανήκει καμία θέση, αλλά εχθές ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ παλιά, δεν πας να δείξεις έναν άνθρωπο με το χέρι για τη δουλειά του, μπορείς να πεις αν σου αρέσει ή αν δεν σου αρέσει, δεν είναι ανάγκη να μπει και το προσβλητικό σχόλιο».

Ποια τραγουδίστρια θα την αντικαταστήσει στα backstage

Πρεμιέρα είχε πριν από μερικές μέρες ο 7ος κύκλος του «The Voice» (δείτε εδώ τα 23/10 highlights) και αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις blind auditions, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποια κοπέλα θα δούμε στα παρασκήνια, όταν ξεκινήσουν τα live shows. Σύμφωνα όμως με την δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα και το ρεπορτάζ της στην Breakfast@Star, το επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση αυτή, είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είναι ένα βήμα πριν πάρει την θέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.