Βάλια Χατζηθεοδώρου για Λάουρα Νάργες: «Στο The Voice δεν πήρα τη θέση από κανέναν»

«Στην αρχή λίγο με στεναχώρησε γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου για Λάουρα Νάργες: «Στο The Voice δεν πήρα τη θέση από κανέναν»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 15/11 στο πλατό της εκπομπής «Love it». Μεταξύ άλλων, η ίδια θέλησε να τονίσει πως δεν πήρε τη θέση κανενός στο The Voice μιας και το προηγούμενο Σάββατο την είδαμε για πρώτη φορά στη σκηνή του show.

Από την άλλη η Λάουρα Νάργες είχε βγει πριν από λίγες ημέρες και είχε μιλήσει "ανοιχτά" για τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να φύγει από το μουσικό show παρόλο που οι τηλεθεατές την ήθελαν ακόμη στον ρόλο που είχε τα τελευταία χρόνια στο backstage.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Στην αρχή λίγο με στεναχώρησε γιατί ίσως δεν είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο ότι εγώ δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο. Ήταν μια κενή θέση και εμένα μου ζήτησαν να καλύψω το backstage. Έχω καλές σχέσεις με όλους και περνάω τόσο ωραία στο The Voice.

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Πυλαρινός - Παντρεύεται με την Βάλια Χατζηθεοδώρου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στο αν τελικά έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Σύμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Πυλαρινός στις δηλώσεις του, δε θέλησε να μιλήσει για το εάν τελικά θα δούμε την Βάλια Χατζηθεοδώρου στο The Voice στη θέση της Λάουρας Νάργες όπως έχει ακουστεί.

«Έχει φωνή, έχει voice θα απαντήσει μόνη της. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας ο γάμος όχι. Καλά τα σιχαίνομαι αυτά έχεις πετύχει τον άνθρωπο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πυλαρινός.