«Θα πάθω εγκεφαλικό αν...» - Έτσι ευχήθηκε η Ιωάννα Τούνη στον πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η δημόσια εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την Τετάρτη 26/10 γιορτάζει λόγω του ονόματός του και, παρόλο που ξύπνησε με την "Κατερίνα Στανίση" στο πλευρό του, η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία τρυφερή τους φωτογραφία.

Μάλιστα, την συνόδευσε με ένα κείμενο κατά το οποίο έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον καλό της, ενώ μίλησε για το παιδί που περιμένουν να κρατήσουν σε λίγο καιρό στην αγκαλιά τους.

Οι ευχές της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την γιορτή του

Χρόνια πολλά στον πιο ΚΟΥΚΛΟ ΑΝΤΡΑ του κόσμου, που μου κάνει κάθε μέρα την ζωή πατίνι! Σε αγαπώ βάσανο (+θα πάθω εγκεφαλικό αν ο γιος μας γίνει σαν εσένα)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η αποκάλυψη του μοντέλου για την ημερομηνία του γάμου του με την διάσημη Influencer

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και μεταξύ άλλων τον ρώτησε τόσο για την πρόταση γάμου που έκανε στην Ιωάννα Τούνη, αλλά και για την ατάκα που "πέταξε" στην Σίσσυ Χρηστίδου πως στην εκπομπή νιώθει Δούκισσα Νομικού.

Επίσης, το μοντέλο μετά από ερώτηση, αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

«Ήταν πλάκα όταν είπα στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι αισθάνομαι σαν τη Δούκισσα Νομικού. Περνάμε καλά και επειδή είναι το θέμα του τραπεζιού που δεν χωράμε όλοι μαζί και είναι λογικό όταν κάποιος γνωρίζει το θέμα καλά να έρχεται μπροστά ώστε να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος», είπε αρχικά.

«Ακόμα περιμένουμε το μωράκι και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω το κομμάτι του πατέρα, του συζύγου -είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή». εξομολογήθηκε.