Τα ευτράπελα και οι "γκρίνιες" - Έτσι έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την πρόταση γάμου την Ιωάννα Τουνη

«Έρχονται δύο κορίτσια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα ευτράπελα και οι

Με αφορμή την βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε στην Ιωάννα Τούνη σε ταξίδι τους στην Βενετία, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Τα ευτράπελα όμως που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους αλλά και στην οργάνωση της πρότασης γάμου, έκαναν όλο το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια, μιας και οι περιγραφές του Αλεξάνδρου ήταν επικές.

Πως έγινε η πρόταση γάμου του Αλεξάνδρου στην Τούνη

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει. Δεν το ήξερε (σ.σ. η Ιωάννα). Δεν το φανταζόταν γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει για το παιδί. Χάνεται ο ρομαντισμός όταν η Ιωάννα Τούνη τα θέλει όλα στην εντέλεια, που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη… Όχι δεν γονάτισα. Ήμουν μέσα στη γόνδολα και δεν το περίμενε. Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με μπαλκόνι για να κάνουμε dinner έξω. Δεν υπήρχε μπαλκόνι. Έρχονται δύο κορίτσια για φωτογραφίες, που ήθελε να κάνει η Ιωάννα και λέω θέλω να κάνω πρόταση γάμου. Μου είπαν για ένα ωραίο μέρος στη γέφυρα αλλά ήθελε γόνδολα» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Παθιασμένα φιλιά για το ζευγάρι μετά την πρόταση γάμου

Αναμφίβολα, οι δυο τους βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην ζωή τους καθώς σε λίγο καιρό από τώρα περιμένουν να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Ωστόσο, μέχρι τότε οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή εξόρμηση έως την Ιταλία όπου όπως φάνηκε και από τις δημοσιεύσεις τους πέρασαν υπέροχα αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ανταλλάσσουν καυτά φιλιά μέσα στην γόνδολα.