«Δεν μου μιλάει και με έχει κάνει block από παντού» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Στικούδη με την Naya

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μου μιλάει και με έχει κάνει block από παντού» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Στικούδη με την Naya

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 26/10, μίλησε η Naya, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την καταγωγή της. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσεις ως παιδί, αλλά και για ένα πιο επίκαιρο θέμα που αφορά την σχέση της με την Κατερίνα Στικούδη.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως η συνάδελφός της είναι πολύ απόμακρη απέναντί της και πως, μάλιστα, την έχει κάνει μπλοκ στα social media. Ποια είναι, όμως η αιτία που κρύβεται πίσω από την κίνηση που τσάντισε την νεαρή μαμά;

Ο λόγος που η Κατερίνα Στκούδη έκανε μπλοκ την Naya

«Δεν έχω περάσει εύκολα παιδικά χρόνια. Όταν ζεις σε ένα περιβάλλον που φοβάσαι μην μπουκάρει κάποιος στο σπίτι να σε κλέψει, να σε σκοτώσει, δεν είναι εύκολο. Αντί για παιχνίδια είχαμε πράγματα χρήσιμα του πολέμου. Βγαίναμε με τον πατέρα μου τα βράδια να δούμε εάν κάποιος παραφυλάει στο σπίτι», είπε αρχικά.

Για τη σχέση της με την Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε: «Είπα κατά λάθος ότι περιμένει αγοράκι. Όταν είδα τη συνέντευξη συνειδητοποίησα ότι η ίδια δεν το είχε αποκαλύψει. Μεγάλο λάθος, φάουλ, το παραδέχομαι. Από τότε δεν μου μιλάει και με έχει κάνει block από παντού».

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media με την τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, αυτή τη περίοδο την βλέπουμε να είναι στα backstage του J2US όπου δεν έμεινε με τίποτα απαρατήρητη μιας και έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της που άφησε τους πάντες άφωνους.

Συγκεκριμένα, η ίδια από μελαχρινή έγινε ξανθιά ωστόσο ο κόσμος φάνηκε να μην ήταν χαρούμενος με την συγκεκριμένη επιλογή καθώς ξεκίνησαν να γράφουν άσχημα σχόλια.

Έτσι, η κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» την συνάντησε καθώς έβγαινε από το θέατρο Βέμπο, όπου παίζει στην παράσταση "Άντρες με τα όλα τους" όπου μεταξύ άλλων την ρώτησαν για την δεύτερη αλλαγή στα μαλλιά της.

«Πάντα δεχόμουν αλλαγές, πάντα έκανα αλλαγές και, αν μου ζητηθεί να αλλάξω κάτι άλλο πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχω ξανακάνει. Έχω ξαναγίνει ξανθιά. Δε λέει κάτι αυτό. Πολλές φορές λόγω ενός ρόλου, λόγω κάποιου πρότζεκτ έχει τύχει να αλλάζουμε την εικόνα μας.

Είχα καιρό να κάνω μία αλλαγή, αλλά τους έκατσε κάπως. Εγώ το γκάλοπ μου το κάνω στο δικό μου το Instagram και προτείνω ιδέες. Μετά, ο κόσμος μου λέει αν με θέλει μελαχρινή ή ξανθιά, οπότε ακόμη είμαι σε δίλημμα, δεν έχω κατασταλάξει».