Αδιανόητο! Μία άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου - Με μακρύ καρέ και κατάξανθο μαλλί

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό της πάρτι) και, όπως όλοι θυμόμαστε, τα μαλλιά της ήταν μακριά, μελαχρινά, με λίγες ξανθές ανταύγειες.

Παρόλα αυτά, την Τετάρτη 26/10, η ίδια εμφανίστηκε δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα στο Καλό Μεσημεράκι, με ένα εντελώς διαφορετικό look και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η διάσημη Influencer δηλαδή, έκοψε τα μαλλιά της, έκανε μακρύ καρέ και, μάλιστα, τα έβαψε όλα ξανθά. Η αλλαγή είναι θεαματική και της ταιριάζει πολύ.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

Θα συμμετέχei στο All Star Survivor με τον Σπύρο Μαρτίκα;

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπου έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο Survivor, "μπούκαραν" στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι», όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όπου λίγο νωρίτερα παρακολουθήσαμε τον Νίκο Μουτσινά να ρίχνει τα "καρφιά" του σε πρώην συνεργάτη του -δείτε εδώ τί συνέβη.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έκανε έφοδο ντυμένο για το Halloween. Οι δυο τους μίλησαν τόσο για την σχέση τους καθώς είναι αχώριστοι, όσο και για το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στο Survivor All Star. Άραγε αναμένεται να τους δούμε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο;