Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια! Νομίζω πως με επηρέασε πάρα πολύ ο...»

Η συγκινητική εξομολόγηση

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια! Νομίζω πως με επηρέασε πάρα πολύ ο...»
News 27.10.2022 08:23
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε Σταμάτης Φασουλής με σκοπό να μιλήσει για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του. Ο κριτής του J2US ο οποίος έχει ακούσει πολλές παίκτες που έχουν αποχωρήσει να τον κράζουν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα συναισθήματα που έχει για όλα αυτά που έχει ζήσει.

Η εξομολόγηση του Σταμάτη Φασουλή

«Τον τελευταίο καιρό όλο τα άσχημα μου έρχονται στο μυαλό πριν κοιμηθώ και αυτό δεν μου αρέσει. Γίνεται ασυνείδητα. Δηλαδή γιατί δεν έκανες αυτό ή γιατί έκανες το άλλο, πως φέρθηκες έτσι σε έναν άνθρωπο, πως σου φέρθηκαν έτσι και δεν απάντησες, γιατί έκανες αυτή την παράσταση, γιατί δεν έκανες την άλλη. Δεν περνάω καλά τα βράδια. Σαν να έρχεται το παρελθόν και να μου ζητάει τα ρέστα είναι. Και προσπαθώ να θυμηθώ κάτι καλό γιατί, στο διάολο, έχω κάνει και καλά πράγματα. Δεν μου έρχονται όμως ήμου έρχονται με παραγγελία. Δεν έρχονται μόνα τους. Νομίζω πως με επηρέασε πάρα πολύ ο εγκλεισμός».

«Ύστερα, αν θες να σου μιλήσω ειλικρινά, τρία πράγματα μ’ αρέσουν από αυτά που έχω κάνει παρόλο που νομίζω πως έχω κάνει πάνω από 150 παραστάσεις. Τηλεοπτικά έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, τρία ή τέσσερα. Τότε βέβαια δεν υπήρχε κανένας λόγος για να κάνω τηλεόραση γιατί μου άρεσε το θέατρο και δεν είχα λόγο. Υπήρχε εποχή που ήμουν και γω αχάριστος και έκανα τρεις ή τέσσερις δουλειές μαζί, δεν έπρεπε να τις κάνω. Αλλά δεν είπα τόσα όχι όσα έπρεπε», εξομολογήθηκε.

«Σπάνια αδίκησα ανθρώπους και το έχω μαράζι. Ότι δεν δώσαμε βραβείο στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο γιατί ήρθαν έτσι οι καταστάσεις έχω στεναχωρηθεί. Έπρεπε να το πάρουν όσο ήταν νέοι και κάτι γινόταν και υπερίσχυε ένας άλλος δίπλα. Ύστερα στο θέατρο υπάρχουν δυο, τρεις περιπτώσεις που δεν έχω φερθεί καλά αλλά δεν έχω παράπονο γιατί έχω φερθεί και πολύ καλά στους περισσότερους» συμπλήρωσε στο late night του ΑΝΤ1.

«Δυσκολεύομαι πολύ να κάνω κριτική στο J2US»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/12 ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως δυσκολεύεται πάρα πολύ να κάνει κριτική στο λαμπερό show του ALPHA «Just the two of us» καθώς δεν του αρέσει γενικότερα να κρίνει τους άλλους. Ωστόσο, αρκετές φορές τον έχουμε δει να κάνει "αιχμηρές" κριτικές στο show.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή εγώ δεν έχω...» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το επεισόδιο με τον Σταμάτη Φασουλή

Σταμάτης Φασουλής: Υπέρ της Θεοδωρίδου μετά τις αντιδράσεις - «Τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει σπίτι;»

Share