Αγνώριστη και με κατάμαυρο μακρύ μαλλί - Έτσι ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου πριν 30 χρόνια στο ξεκίνημα της καριέρα της

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς καθώς έχει γράψει τα δικά χιλιόμετρα στην υποκριτικική. Όπως είναι φυσικό, η ίδια έχει παίξει σε πολλές σειρές όπου έχει αφήσει το δικό της στίγμα.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στα ξανθά μαλλιά -δείτε την εδώ να ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ, ωστόσο εμείς μετά από ένα ψάξιμο που κάναμε σας βρήκαμε πώς ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου πριν από 30 χρόνια με τα φυσικά, σπαστά και μαύρα μαλλιά της.

Πώς ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου στις αρχές της καριέρας της

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο όπου κυκλοφορεί η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Γυναίκες» ενώ την ίδια χρονιά, συμμετείχε και σε δύο επεισόδια της σειράς Τμήμα Ηθών.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει "ανοιχτά" για τη ζωή της ως ηθοποιός

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και πέρα από το ζήτημα του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μετά την αποφυλάκισή του, μίλησε για το θέατρο, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτό το διάστημα, αλλά και για τα το ταξίδι των ονείρων της.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τα πρόσωπα που δουλεύει αυτή την περίοδο και παρατηρεί πως το έργο έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Όσον αφορά όμως τον προορισμό που θα ήθελε να επισκεφθεί, εξήγησε πως δεν πρόκειται μονάχα για έναν.

Kαλοκαίρι στην Αθήνα με την παράσταση «Δώρο γενεθλίων» στο θερινό Λαμπέτη.

Είμαστε άνθρωποι που έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί, συνεννοούμαστε και αυτό κάνει τα πράγματα εύκολα. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορούσαμε να πάμε τρεις μήνες διακοπές, γιατί εγώ έχω γυρίσματα και οι υπόλοιποι συνάδελφοι αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Οπότε, το να βρίσκεσαι σε μια ταράτσα με τα αστέρια από πάνω και λουλούδια γύρω γύρω παίζοντας μια κωμωδία είναι ωραίο και για τον κόσμο αλλά και για εμάς. Το Λαμπέτη είναι ένα θέατρο που για εμένα σημαίνει πολλά. Θυμάμαι ακόμη τον Γιώργο Λεμπέση να κάθεται στην καρέκλα του και να μάς περιμένει.

Την απόδοση και σκηνοθεσία του έργου του Ρέι Κούνεϊ, στο οποίο πρωταγωνιστείτε, έχει κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Είναι ευχής έργο να δουλεύει κανείς με τον Βασίλη. Εμένα μου συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια!

Μαριάννα Τουμασάτου

Μια βαλίτσα αλλάζει τα πάντα...

Υποδύομαι την Τζιν Πέρκινς, η οποία είναι παντρεμένη με τον Χένρι (Γεράσιμος Γεννατάς), ο οποίος βρίσκει μια βαλίτσα με 1.735.000 λίρες Αγγλίας! Και από εκεί ξεκινάει το πατιρντί.

Αποφασίζει να ζήσει τη ζωή που δεν έχει ζήσει...

Ναι, αλλά όταν κάνεις σχέδια, κάποιος γελάει. Γίνεται μεγάλος χαμός!

Εσείς έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε αν κερδίζατε ένα μεγάλο ποσό και λύνατε το οικονομικό σας πρόβλημα;

Θα δούλευα πάντα γιατί αυτή η δουλειά είναι επιλογή, δεν είναι μόνο θέμα βιοπορισμού. Βέβαια, δεν θα δούλευα τόσο πολύ γιατί θα είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω πολιτισμούς και ομορφιές του κόσμου, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα κρατούσα τα χρήματα μόνο για τη διασκέδασή μου και για την εξασφάλιση μιας εύπορης ζωής. Σίγουρα θα έπιαναν τόπο και αλλού, σε πλάσματα που τα χρειάζονται πάρα πολύ.

Το ζευγάρι που υποδύεστε στο θέατρο αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ισπανία παρέα με τους καλύτερους φίλους του. Εσείς ποιο ταξίδι ονειρεύεστε;

Είναι και η Ισπανία, αλλά το όνειρό μου είναι η Γη του Πυρός.