Αμηχανία μπροστά στις κάμερες - Η αντίδραση της Ηρώς σε ερώτηση για τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη

«Δεν θέλω να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμηχανία μπροστά στις κάμερες - Η αντίδραση της Ηρώς σε ερώτηση για τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη

Με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση “Θείος Βάνιας” στο θέατρο Προσκήνιο, η Ηρώ Μπέζου (δείτε φωτογραφία της με μαγιό) παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day.

Μια δημοσιογράφος ωστόσο την έφερε σε δύσκολη θέση όταν την ρώτησε για τους γονείς της Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη και συγκεκριμένα τι συμβουλές της έχουν δώσει για την υποκριτική.

Η ενόχληση της Ηρώς Μπέζου μπροστά στις κάμερες για τους γονείς της

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση για τις συμβουλές απατώντας: «Δεν θέλω να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, με συγχωρείται. Καθόλου. Δεν υπάρχει συμβουλή».

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, είπε: «Προτάσεις όχι! Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότητες για κάστινγκ, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση».

Πως είναι σήμερα Μπέζος - Τσαλίκη 20 χρόνια μετά το Άκρως Οικογενειακό

Ο Γιάννης Μπέζος, το βράδυ της Πέμπτης 1/9 βρέθηκε στο Ηρώδειο, καθώς πρωταγωνιστούσε στην παράσταση "Θεσμοφοριάζουσες". Πλήθος κόσμου τον χειροκρότησε για την ερμηνεία του, αλλά το πιο δυνατό χειροκρότημα το έδωσε η σύζυγός του, Ναταλία Τσαλίκη.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1987 και έχουν παίξει μαζί σε διάφορα έργα, με πιο γνωστό τους το "Άκρως Οικογενειακόν" στο οποίο παρίσταναν ένα παντρεμένο ζευγάρι με τέσσερα παιδιά. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε, ωστόσο η σχέση τους παραμένει δυνατή και το μόνο που έχει αλλάξει είναι η εμφάνισή τους.

Η "Μαργαρίτα" ήταν κοκκινομάλλα και τα μαλλιά της συγκεκριμένα έφταναν κάτω από τους ώμους της, ενώ ο "Θεοτοκάτος" είχε πολύ σκούρα μαύρα και πλούσια μαλλιά, ενώ και οι δύο ήταν γεροδεμένοι. Πλέον, εκείνη είναι ξανθιά με κοντές μπούκλες και εκείνος έχει αδυνατίσει αρκετά και τα μαλλιά του έχουν γκριζάρει. Πόζαραν, βέβαια, χαμογελαστοί στον φακό στα παρασκήνια, δίπλα δίπλα, με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τη σύζυγό του στο πλευρό τους.

Ναταλία Τσαλίκη Γιάννης Μπέζος