Έγινε η πρόταση γάμου πάνω σε σκάφος με καπνογόνα και εντυπωσιακό μονόπετρο - Παντρεύονται πριν γίνουν γονείς

Βίντεο ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε η πρόταση γάμου πάνω σε σκάφος με καπνογόνα και εντυπωσιακό μονόπετρο - Παντρεύονται πριν γίνουν γονείς

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε σε βαρκάδα μαζί με την παρέα τους.

Συγκεκριμένα, έκαναν έκπληξη στην μέλλουσα μανούλα με καπνογόνα και ντουντούκες, ενώ ο αγαπημένος της γονάτισε πάνω στο σκάφος και της έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται - Βίντεο με την πρόταση γάμου

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου και την Λαμπρινή Πλεύρη που περιμένουν με ανυπομονησία το παιδάκι τους. Τώρα μένει να δούμε πότε θα γίνει ο γάμος και ποιο είναι το φύλο του μωρού (δείτε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερος θεσμός από το να κάνεις οικογένεια. Είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Έχω βρει τον άνθρωπό μου, θα παντρευτούμε κάποια στιγμή άμεσα... Είμαι ερωτευμένος και είμαι πολύ καλά. Έχω βρει έναν πολύ καλό άνθρωπο... Είναι αθλήτρια η σύντροφός μου» ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί «Θα γίνω και μπαμπάς! Νιώθω πολύ όμορφα. Δεν ήταν κάτι το οποίο έγινε τυχαία. Το θέλαμε... Γέλασα, χάρηκα, οι γονείς μου τρελάθηκαν».

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου

  • Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Το πραγματικό του όνομα είναι, Αθανάσιος Μαλισιόβας. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.
  • Αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, όταν σε μια οντισιόν ανακάλυψαν την φωνή του. Μετά από αυτό ο ίδιος άρχισε να κάνει εμφανίσεις σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.
  • Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατέβει στην Αθήνα, όπου έκλεισε συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά επίσημα.
  • Τον γνωρίσαμε μέσα από το κομμάτι "Τους λυπάμαι". Έπειτα από την μεγάλη του επιτυχία, έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό, με τα κομμάτια του να φτάνουν στην κορυφή των charts.
  • O Σάκης Αρσενίου είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του, πως η ζωή του δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή του καθημερινότητα. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει, "Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι δούλευα σε μαγαζί ως σερβιτόρος και μετά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ως εισπράκτορας. Έμεινα ένα εξάμηνο, αλλά τελικά δεν με κράτησαν γιατί ήμουν μικρός".