«Δεν έχει ιδέα από μόδα, είναι αδιάφορη» - Η Μέγκι Ντρίο "έσφαξε" με το γάντι την Έλενα Γαλύφα

"Κόλαφος" η πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχει ιδέα από μόδα, είναι αδιάφορη» - Η Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM δεν δίστασε να αναφερθεί για τις απώλειες που την "τσάκισαν" ενώ από την άλλη κατακεραύνωσε για τα καλά της Έλενα Γαλύφα.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Ο Άγγελος Μπράτης δεν νομίζω να λείψει, ο Δημήτρης Σκουλός λίγο θα λείψει. Είδαμε και πρόσωπα που μπήκαν στο GNTM φέτος και δεν έχουν ιδέα από μόδα. Η Έλενα Γαλύφα θεωρώ ότι της έχει δοθεί ένας ρόλος τον οποίο δεν μπορεί να κάνει, δεν έχει ιδέα από μόδα.

Αν παίρνεις την Έλενα Γαλύφα για τους χιλιάδες ακολούθους της στο instagram καλύτερα να πάρεις την Ιωάννα Τούνη που έχει κάνει και το όνομά της brand. Θεωρώ ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει, τη θεωρώ αδιάφορη».

«Είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα! Πιστεύω ότι έχει...» - "Κόλαφος" η Μέγκι Ντρίο για το GNTM 5

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/10 η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στο φετινό GNTM 5με τον δικό της αιχμηρό τρόπο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «κωμωδία».

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ότι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί. Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο. Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.