Χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης με ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης - Τίτλοι τέλους για ερωτευμένο ζευγάρι

Η απόσταση μπήκε ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για 7 ολόκληρα χρόνια ήταν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ενώ πολλοί πίστευαν πως η σχέση τους θα οδηγηθεί στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας, ωστόσο, ο χωρισμός τους έσκασε σαν "βόμβα" στην showbiz πριν από μερικές ώρες, όπως ακριβώς έσκασε και ο χωρισμός ενός άλλου ζευγαριού λόγω... ερωμένης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι χώρισε λόγω της απόστασης. Οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση τους και παρόλο που προσπάθησαν να μείνουν μαζί τελικά δεν τα κατάφεραν.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης

Και πάλι single είναι λοιπόν ο DJ, David Guetta. Έριξε τίτλους τέλους με την αγαπημένη του Jessica Layton, ωστόσο δεν είναι οριστικοί αυτοί οι τίτλοι. Έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αφού συνεχίζουν να έχουν επαφές ακόμη και μετά το χωρισμό.

David Guetta σύντροφος Μύκονος
Μύκονος 22-08-2021

Το 2015 μάλιστα, της είχε δώσει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είναι πρόταση, καθώς πλέον δεν πιστεύει στα δεσμά του γάμου.

David Guetta χωρισμός
Μύκονος 22-08-2021

Ποιος είναι ο David Guetta

Ο Πιέρ Νταβίντ Γκετά (γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1967 στο Παρίσι), γνωστός στον επαγγελματικό χώρο ως David Guetta (ελ: Ντέιβιντ Γκετά), είναι Γάλλος παραγωγός house μουσικής και DJ. Αρχικά ένας DJ σε νυχτερινά κέντρα της δεκαετίας του 1980 και του 1990, στη συνέχεια ίδρυσε την Gum Productions και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, Just a Little More Love, το 2002.

Αργότερα, κυκλοφόρησε τα Guetta Blaster (2004) και Pop Life (2007). Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο One Love περιελάμβανε τα hit singles (ελ: επιτυχίες)"When Love Takes Over" (σε συνεργασία με την Kelly Rowland), "Gettin' Over You" (σε συνεργασία με τον Chris Willis, την Fergie και τους LMFAO) και το "Sexy Bitch" (σε συνεργασία με τον Akon), με το τελευταίο να γίνεται ένα από τα πέντε κορυφαία μουσικά κομμάτια στις ΗΠΑ και συνολικά τα τρία τους να φτάνουν στην θέση #1 των μουσικών επιτυχιών του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και μία άλλη μουσική επιτυχία παγκοσμίου φήμης με το όνομα "Memories" σε συνεργασία με τον Kid Cudi που αναδείχτηκε ως μία από τις πέντε κορυφαίες μουσικές επιτυχίες σε αρκετές χώρες.

Ο Γκετά έχει πουλήσει παραπάνω από τρία εκατομμύρια δίσκους και 15 εκατομμύρια singles παγκοσμίως. Αυτό τον καιρό αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους μουσικούς παραγωγούς.