Λίγο πριν το χωρισμό αγαπημένο ζευγάρι - Βγήκε η ερωμένη του με φωτογραφίες και μηνύματα και τον ξεμπρόστιασε

Διαδικτυακό πόλεμος στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίγο πριν το χωρισμό αγαπημένο ζευγάρι - Βγήκε η ερωμένη του με φωτογραφίες και μηνύματα και τον ξεμπρόστιασε

Όπως έχουμε ξαναπεί, πολλά είναι τα ζευγάρια το τελευταίο διάστημα που ενώ κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένα έχουν καταλήξει είτε στα "μαχαίρια" είτε στα δικαστήρια για να βγάλουν διαζύγιο. Στη μεγάλη λίστα ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα ζευγάρι που έχει αποκτήσει δυο παιδιά (δείτε τα εδώ) και είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, στα social media βγήκε η φερόμενη ερωμένη του και έβγαλε όλα τα άπλυτα του στην φόρα. Με λεπτομέρειες και φωτογραφίες αποκάλυψε πως κερατώνει την σύντροφό και μητέρα των παιδιών του εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται και γράφονται, οι δυο τους είχαν σχέση πολύ πριν ο τραγουδιστής προχωρήσει σε νέα σχέση και αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο, ποτέ δεν σταμάτησαν τις επαφές.

Αυτό το ζευγάρι λέγεται πως χωρίζει λόγω απιστίας

Ο λόγος για την Kylie Jenner και τον Travis Scott! Πολλές φορές τους έχουν χωρίσει τα media, ωστόσο, όπως φαίνεται τώρα υπάρχουν και αποδείξεις πως ο αγαπημένος της την έχει την κάνει την... κουτσουκέλα του.

Kylie Jenner Travis Scott χωρισμός
Instagram/kyliejenner

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή Rotzin στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο βρισκόταν στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο με τον τράπερ να φαίνεται στο βάθος. Ο ίδιος όμως, βλέποντας τα όσα ξεκίνησαν να λέγονται, βγήκε και διέψευσε πως την γνωρίζει και πως ήταν στο γύρισμα χωρίς να επιτρέπεται.

Μάλιστα, η Rotzin είπε στα social media, πως πέρασε μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ώρα που ο Travis της απάντησε με φωτογραφία από το τραπέζι με την οικογένεια του, πως δεν ήταν μαζί.

Travis Scott γκόμενα

Η μελαχρινή, δεν διστάζει μάλιστα να κράζει και δημόσια την Kylie Jenner. Με μια ανάρτηση επίσης που έκανε η πρώτη της έστειλε το μήνυμα της. Η Kylie ωστόσο, της απάντησε με τον πιο επικό τρόπο.

Να σημειωθεί πως η δισεκατομμυριούχος δεν μασάει τα λόγια, της και τα λέει έξω τα δόντια, αφού πριν μερικό διάστημα είχε ξεφτιλίσει τον σύντροφό της αδερφής της επειδή την κεράτωσε για τρίτη φορά.