Survivor All Star: «Είμαι πάρα πολύ μάχιμη» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τη συνάντηση που είχε με την παραγωγή

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είμαι πάρα πολύ μάχιμη» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τη συνάντηση που είχε με την παραγωγή

Το πρωί της Πέμπτης (27/10) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την πρώτη συνάντησή της που είχε με την παραγωγή του Survivor All Star καθώς ολοένα και περισσότερα είναι τα ονόματα που φέρεται να είναι στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Έκανα ένα πρώτο ραντεβού για το “All star survivor”, μια πρώτη συζήτηση να δούμε πως είναι τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα γίνει. Αν πάω και αν γίνει ξέρεις ότι είμαι πάρα πολύ μάχιμη και θα βάλω τα δυνατά μου. Δεν ξέρω πως θα αφήσω πίσω τον αγαπημένο μου, τη Σούκι και τους γονείς μου».

Γιώργος Λιανός: «Sorry παιδιά, φέτος μάλλον...» - Οι αποκαλύψεις που έκανε για το Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής απάντησε για το Survivor All Star και το κριτήριο επιλογής των παικτών.

«Η αναλογία των παικτών είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά. Ρωτάτε και μένα πότε θα γίνει και δεν έχω να σας δώσω μια απάντηση σωστή. Τώρα ετοιμάζω τα πράματά μου για το The Voice.

Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πάρα πολλές σειρές, που αυτό είναι θετικό για την ελληνική μυθοπλασία. Αλλά βλέπω έναν μιμητισμό που με ενοχλεί σαν τηλεθεατή. Πως ανοίγει δηλαδή ένα καφέ στη γωνία και έχει επιτυχία και πάνε και ανοίγουν άλλοι 30 στη σειρά; Αυτό το ελληνικό δαιμόνιο να έχω την επιτυχία του γείτονα. Αυτό νομίζω ότι δεν μοιράζει καλά την τράπουλα, κατά κάποιο τρόπο».

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε όμως και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά που έκανε σήμερα 12/9 πρεμιέρα.

«Ακούω αρκετό κόσμο που θέλει να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή. Σόρι παιδιά, φέτος μάλλον θα το κάνω εγώ. Με το Survivor είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούμε να στήσουμε το All Star. Είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες που θέλει η παραγωγή. Ο Τριαντάφυλλος ήταν δική μου πρόταση να μπει στο Survivor. Φέτος πρότεινα τον Βαλάντη.

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και σε βάθος χρόνου ενδεχομένως να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».