«Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο» - Η κατάθεση ψυχής της Καινούργιου στο Super Κατερίνα

«Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο» - Η κατάθεση ψυχής της Καινούργιου στο Super Κατερίνα

Μια πολύ συγκινητική και προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, με αφορμή τον καλεσμένο της, Παραολυμπιονίκη και διαγωνιζόμενο του J2US, Πάνο Τριανταφύλλου, ο οποίος θεωρείται φαβορί για την νίκη (δείτε πως έγινε το τροχαίο που τον καθήλωσε σε καροτσάκι).

Το γεγονός λοιπόν πως βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, έκανε την παρουσιάστρια να φορτιστεί συναισθηματικά και να εξομολογηθεί πως και ο μπαμπάς της είναι σε αμαξίδιο εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας ενός τροχαίου που είχε (αυτός είναι ο μπαμπάς της)

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον μπαμπά της

«Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Και ο μπαμπάς μου είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Εκείνος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτό. Ήμουν 6 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος. Πώς μας έκανε να νιώθουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα διαφορετικό και πώς μας έχει μεγαλώσει», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

Και συνέχισε: «Με το που σε είδα, επειδή έχεις τα ίδια μάτια με τον μπαμπά μου είπα “βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου”. Ο πατέρας μου είναι 63 χρόνων, είναι ένας κούκλος και λέω πως μέσα σε αυτήν την ατυχία του, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα σπουδαίο άνθρωπο».

Έπειτα η ίδια ανέφερε εξομολογήθηκε: «Την επόμενη του τροχαίου, όσοι είδαν το αυτοκίνητο είπαν “Θεός σ’ χωρέστους”. Οι γονείς μου έζησαν και ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωας μου»

Λίγα λόγια για τον Πάνο Τριανταφύλλου

Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα Saber B ανδρών στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που διεξήχθησαν στο Τόκιο της Ιαπωνίας, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση.

Στο αγώνισμα του Νοεμβρίου 2019 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας με αναπηρικό αμαξίδιο IWAS κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό ανδρών σπαθί Β’.

Ένα τροχαίο ατύχημα το 2004 ανέτρεψε τη ζωή του Παναγιώτη Τριανταφύλλου, αθλητή της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας. Ήταν μόλις 18 ετών τότε, όταν μαζί με άλλους δυο φίλους του αποφάσισαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Ο οδηγός, 18 χρονών και άπειρος, έχασε τον έλεγχο και το αμάξι ανετράπη με αποτέλεσμα να καταλήξει στο γκρεμό, βάθους 50 μέτρων.