Το πραγματικό πρόσωπο της Κατερίνας Πεφτίτση χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Το συγκινητικό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @katerina.peftitsi
Instagram/ @katerina.peftitsi

Η Κατερίνα Πεφτίτση είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Μεταξύ άλλων, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα καθώς θέλησε να στείλει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα καθώς θέλησε να τονίσει πως δεν χρειαζόμαστε φίλτρα για να νιώθουμε όμορφοι αφού η αληθινή ομορφιά μας κρύβεται μέσα μας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Πεφτίτση

«Λοιπόν παιδιά αυτή είμαι πραγματικά εγώ χωρίς κανένα φίλτρο και επεξεργασία... Το να αποδεχτείς σήμερα αυτό που είσαι μοιάζει δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά κορίτσια που καθημερινά εκτίθενται σε μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς με αποτέλεσμα να αμφισβητούν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αν όμως αλλάξουμε τους κανόνες της ομορφιάς μαζί, μπορεί να είμαστε όλες ελεύθερες να αγκαλιάσουμε τον πραγματικό μας εαυτό πολύ πιο εύκολα».

Κατερίνα Πεφτίτση κατά της Βίκυς Καγιά: «Ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά»

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Πεφτίτση. Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να αναφερθεί για την δική της εμπειρία στο GNTM (δείτε εδώ όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό 27/9 επεισόδιο) ενώ από την άλλη εξέφρασε την δική της άποψη σχετικά με τις αλλαγές που βλέπουμε στο νέο κύκλο.

«Μέσα από το GNTM μπόρεσα να δείξω την τέχνη μου. Έχω κλείσει πολλές δουλειές λόγω της προβολής μου. Με το παιχνίδι το δικό μου έγιναν αλλαγές στο GNTM. Μου αρέσει που πλέον πάνε ηλικίες μεγαλύτερες.

Για εμένα η Βίκυ είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος. Πολλά από αυτά που λέει εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη, ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά χωρίς να πληγώσουμε έναν άνθρωπο. Αν εμένα στο GNTM μου ερχόντουσαν επιθετικά σχόλια από τους κριτές δεν ξέρω πως θα ήμουν μετά στη ζωή μου.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι πολύ φρέσκο, αλλά ακόμη και τα καλά που θα πει, θα τα ήθελα λίγο λιγότερα. Όλοι στην κριτική επιτροπή έχουν επιλεχθεί σωστά αλλά εγώ έχω δεθεί με άλλους ανθρώπους».