«Έκανα κακό στον εαυτό μου, έτρωγα και προκαλούσα εμετό» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Πεφτίτση

«Ένιωθα θυμό και φόβο για το τι θα πει ο κόσμος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έκανα κακό στον εαυτό μου, έτρωγα και προκαλούσα εμετό» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Πεφτίτση

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) μέσα από την εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, η Κατερίνα Πεφτίτση παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και για τις δυσκολίες που έχει περάσει κατά καιρούς.

Μάλιστα, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την δύσκολη μάχη που έδωσε με την απώλεια των κιλών του.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Πεφτίτση

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ γιατί ήθελα να δείξω κάτι διαφορετικό. Η ομορφιά δεν έχει όρια. Ήθελα να δείξω ότι είσαι όμορφη και σέξι με παραπάνω κιλά. Έχω περάσει πολλά σταδία λόγω των κιλών. Ένιωθα θυμό και φόβο για το τι θα πει ο κόσμος.

Άρχισα να κάνω κακό στον εαυτό μου, έτρωγα και προκαλούσα εμετό για να βγάλω αυτό που έφαγα, γιατί δεν ήθελα να πάρω τις περιττές θερμίδες. Ό,τι κιλά και να είσαι πρέπει να είσαι υγιής. Αυτό που έχεις πρέπει να το φροντίζεις και να το αγαπάς».

Συγκλονίζει η "μάχη" της Κατερίνας Πεφτίτση λόγω παραπάνω κιλών

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) η Κατερίνα Πεφτίτση, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δεχόμαστε για την εμφάνισή μας και επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν προσπαθούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, όταν πρώην σύντροφός της τής έκανε αρνητικά σχόλια για τα κιλά της.

«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, πρέπει να σταματήσει. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα παραπάνω κιλά. Σε μια σχέση που είχα ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου. Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά το σχολίαζε.

Όταν μεγαλώνουμε με την ωραιοποίηση των πάντων, όταν υπάρχει η τάδε κούκλα με τις τέλειες διαστάσεις, συμβαίνουν αυτά. Τα πρότυπα πρέπει να αλλάξουν σιγά σιγά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την οικογένεια.

Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου, να μη φοράω ένα σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα», κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση, της οποίας ο πατέρας νοσηλεύοντας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.