Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Αυτή είναι η πεθερά της τραγουδίστριας

Πολλά χαμόγελα και τούρτες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ελένη Χατζίδου
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Πριν από λίγες ημέρες η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι που της ετοίμασαν), ωστόσο την Τετάρτη 26/10 η μικρή τους αδυναμία είχε την ονομαστική της εορτή και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίτα έχει βαφτιστεί και Δήμητρα και γι' αυτό οι περήφανοι γονείς της της ετοίμασαν μία τούρτα υπερπαραγωγή με θέμα "baby shark", με αποτέλεσμα πάνω σε αυτή να βρίσκονται χρωματιστά καρχαριάκια, ενώ δεν ήταν η μόνη τούρτα που μπήκε στο σπίτι τους.

Η μητέρα του παρουσιαστή είχε επίσης την γιορτή της, αφού από εκείνη πήρε το όνομά του το παιδί του και έτσι η χαρά στο σπίτι του ήταν διπλή. Δεν θα την άφηνε έτσι, λοιπόν, οπότε μία τούρτα με θέμα "τα φιλαράκια" σερβιρίστηκε μπροστά της.

Φωτογραφίες από την γιορτή της κόρης του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

«Μεγάλη γιορτή σήμερα για το σπίτι μας, το μικρό και το μεγάλο μας κοριτσάκι γιορτάζουν και εγώ ο τρελό μπαμπάς είμαι από αυτούς που κόβουν τούρτα και το ζουν και στις γιορτές, γιατί τι θέλουμε στην ζωή τελικά…?
μια αφορμή για να κάνουμε πάρτυ. Τουλάχιστον εγώ αυτό θέλω. Χρόνια πολλά σε κάθε Δημήτρη και Δήμητρα, να τους χαιρόμαστε!», έγραψε ο ίδιος.

Και η παρουσιάστρια δήλωσε: «Μελίτα Δήμητρά μου σ' αγαπάμε! Να σε χαιρόμαστε! Να σε δούμε όπως επιθυμείς!».

Ελένη Χατζίδου κόρη
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου παιδί
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γιαγιά Δήμητρα
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου παιδί
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Πως γιόρτασε την επέτειο γάμου του το ζευγάρι

Ιδιαίτερη σημαντική ήταν στις 4/9 για την οικογένεια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, και όχι για το γεγονός πως την Δευτέρα 5/4 είχαν την μεγάλη τους πρεμιέρα (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του Star), αλλά επειδή την Κυριακή 4/9 κλείνουν ένα χρόνο από την μέρα που παντρεύτηκαν.

Με αφορμή το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση από τον θρησκευτικό της γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου, αγκαλιά με την κόρη τους και τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Instagram.

«Σαν σήμερα… Είναι μαγικό να παντρεύεσαι τον άντρα των ονείρων σου… Σ αγαπώ#1yearanniversary», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια δημοσιεύοντας φωτογραφία από τον θρησκευτικό τους γάμο, ο οποίος έγινε τέτοια μέρα πέρυσι, δηλαδή στις 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Επέτειος γάμου για Χατζίδου και Παύλου

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Ελένη Χατζίδου