Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου: Έκλεισαν 20 χρόνια γάμου - «Αν η αγάπη είχε όνομα...»

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

Το όνομα του Γιώργου Τσαλίκη συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της κόντρας του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα (δείτε εδώ το νέο ξέσπασμα του τραγουδιστή), ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να βγει και να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την σύζυγο και καλούς του φίλους.

Ο ίδιος έκλεισε τα 47, αλλά η γιορτή ήταν διπλή. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που πέρασε το κατώφλι της εκκλησίας με την Δώρα Δημητροπούλου και δεν θα μπορούσε να το προσπεράσει έτσι απλά. Έτσι, πέρα από την τούρτα γενεθλίων του, έσβησε μαζί με την αγαπημένη του άλλη μία η οποία έγραφε επάνω: "Αληθινή ιστορία αγάπης... Γιώργος Δώρα" και στο τέλος έδωσαν το πιο παθιασμένο τους φιλί.

Τα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη και η επέτειος γάμου με την Δώρα Δημητροπούλου

Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και φαίνεται πως όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα που αποφάσισαν να κάνουν σχέση.

Γιώργος Τσαλίκης Δώρα Δημητροπούλου
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης Δώρα Δημητροπούλου επέτειος
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

"Αν η αγάπη είχε όνομα... Σίγουρα θα είχε μέσα και τα αρχικά μας... 20 χρόνια γάμου", έγραψε εκείνη στη δική της ανάρτηση.

Δώρα Δημητροπούλου σύζυγος Τσαλίκη
Instagram / Δώρα Δημητροπούλου

Ο ένας μοιάζει στον μπαμπά και ο άλλος στη μαμά - Ολόκληροι άντρες οι γιοι τους

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να έκανε σχετικά νωρίς οικογένεια, όμως σήμερα μαζί με την γυναίκα του Δώρα Δημητροπούλου έχει την τύχη και χαρά να βλέπει τα αγόρια του να μεγαλώνουν και να γίνονται ολόκληροι άντρες.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε τον μεσαίο γιο, τον Χάρη να γίνεται νονός και τον τραγουδιστή να τον καμαρώνει με βαθιά συγκίνηση σε αυτή τη στιγμή. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τα αγόρια του και μάλιστα την Τρίτη 23/8 έκανε ένα story με τον Βασίλη και τον Χάρη από τις διακοπές τους μαζί με την μαμά τους.

Γιοι - Τσαλίκη