«Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις» - Το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα - Κάκκαβα για το ΣΚΑΙ

«Έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις» - Το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα - Κάκκαβα για το ΣΚΑΙ

Mε αφορμή τις σημερινές 21/10 δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την συνεργασία που είχαν πέρσι με τον ΣΚΑΪ και τη μη τήρηση των όσων είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής με το κανάλι (δείτε εδώ όλα όσα είπαν) ο Γιώργος Τσαλίκης προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Η κόντρα του ζευγαριού με τον τραγουδιστή κρατά εδώ και πολύ καιρό για αυτό και ο τραγουδιστής θέλησε να ξεσπάσει για όλα αυτά που είπαν, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Το νέο ξέσπασμα του Τσαλίκη κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα

«Ρε φίλε θα τρελαθώ. Βγαίνουν τώρα και λένε «γιατί να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα;» με στεναχώρια, απορία και θυμό! Ότι άλλα τους τάξανε και άλλα ζήσανε… Να σας βοηθήσω λοιπόν; Γιατί αγάπες μου, σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις… Ήξερες ότι δεν τηρήθηκαν τα ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με αυτόν που του πήρατε τη θέση…

Και είπατε (εικάζω) για να είστε εντάξει με την πάρτη σας, «εμείς τη δουλειά μας κάνουμε… τι φταίμε;» Σωστά; Και θέλατε μετά να τηρηθούν τα προφορικώς συμφωνημένα με εσάς;;; Δε κρατήθηκα πάλι. Θα μας τρελάνετε εσείς… Αλήθεια. Και μου στέλνουν οι φίλοι μηνύματα, «γιατί ασχολείσαι; Η δουλειά σου πετάει… Το μαγαζί σκίζει… Έχεις υγεία, χαρά, γιατί ασχολείσαι;” και απαντώ… Γιατί έτσι μου βγαίνει. Γιατί δε μπορώ να βλέπω να «φοράνε» το ρόλο του θύματος άτομα που όταν άλλοι θυματοποιούνται με τα ίδια και χειρότερα δεδομένα λουφάζουν γιατί προφανώς τους συμφέρει.

Γιατί εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και λέω στην τελική γιατί έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω. Αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το νέο ξέσπασμα του Τσαλίκη κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα 2

Το νέο ξέσπασμα του Τσαλίκη κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα

«Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε...»

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έκανε πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται φέτος τον χειμώνα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον Γρηγόρη Γκουντάρα και στην κόντρα τους, ενώ πριν μερικές μέρες πέταξε τα καρφιά του και για τον ΣΚΑΙ.

«Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά ή δεν ξέρω τι θα γίνει… κάτι θα γίνουμε. Δεν θέλω να κρατάω κακία με κανέναν. Πραγματικά, μερικές φορές… ώπα. Όταν άκουγα που έβγαινε και έλεγε ότι ήθελε και πράγματα που δεν ίσχυαν, εγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια».

Αναφορικά με τα σχέδιά του, ο τραγουδιστής είπε: «Μπορεί να με δείτε κάπου τηλεοπτικά στο δεύτερο μισό της σεζόν», ενώ για το εάν είναι και άλλο πρόσωπο δίπλα του, είπε αστειευόμενος: «Με τον Γρηγόρη»