Πρόκειται για πολλά εκατομμύρια - Το ποσό που είχε "ξεχάσει" να δηλώσει η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόκειται για πολλά εκατομμύρια - Το ποσό που είχε

Παρόλο που οι φάκελοι με τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα παραδόθηκαν στην οικογένειά του, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τις παρανομίες του ίδιου, αλλά και της συζύγου του.

Την Τετάρτη 26/10, δηλαδή, οι δυο γιου του και η χήρα, Μαρία Καρρά, κλήθηκαν να βρεθούν στο Ειρηνοδικείο για την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου, και παρόλο που εκεί έφτασε μόνο ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση για τα υπόλοιπα μέλη, το Live News εξασφάλισε μερικές σημαντικές πληροφορίες.

Το ποσό που δεν δήλωσε ποτέ η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα είχε ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Για πέντε χρόνια, η ίδια δεν είχε καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε είχε δηλώσει πολύ μικρά ποσά. Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων.

Ποιοι αποδέχτηκαν την χρυσή κληρονομία του

Την ώρα που συνεχίζεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, εδώ και μήνες, η χρυσή περιουσία του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά βρίσκεται στο κάδρο καθώς έχει δεσμευτεί η περιουσία της και κατηγορείται για αδικήματα όπως ξέπλυμα χρήματος, στο φως της δημοσιότητας ήρθε με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα ένα μέρος της περιουσίας του.

Ανάμεσα στην ακίνητη περιουσία του μεγάλου δημοσιογράφου, αναφέρονται πλήθος διαμερισμάτων εντός και εκτός Ευρώπης, όπως στο Μονακό, στο Παρίσι, στο Σαν Τροπεζ αλλά και στο Μανχάταν, στο Λας Βέγκας, στο Μπέβερλι Χιλς αλλά και αλλού.