Στιγμές αγωνίας για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση - Έφτασε στο σπίτι τους η Πυροσβεστική

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Κόνι Μεταξά
Instagram / Κόνι Μεταξά

Την ώρα που φήμες θέλουν την Κόνι Μεταξά να περιμένει το παιδί του Μάριου Καπότση, οι δυο τους βιώνουν μία εντελώς διαφορετική και κωμικοτραγική πραγματικότητα. Ο Ολυμπιονίκης κλείστηκε στο ασανσέρ του σπιτιού τους και η τραγουδίστρια βιντεοσκόπησε το στιγμιότυπο αλλά και την διάσωσή του και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Η ίδια φώναξε αμέσως την πυροσβεστική και αφού πέρασε λίγη ώρα, μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν οι ειδικοί, τον απεγκλώβισαν σώο και αβλαβή. Η ανάρτηση προβλήθηκε χιλιάδες φορές και η influencer τράβηξε τα βλέμματα για άλλη μία φορά.

Ο Μάριος Καπότσης κλείστηκε στο ασανσέρ και η Κόνι τον βιντεοσκοπούσε

Οι πραγματικές σχέσεις του Ολυμπιονίκη με τα πεθερικά του

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο και το γλέντι), και με αφορμή αυτό το γεγονός, αλλά και την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο δεύτερος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τετάρτη 19/10.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως γνώρισε την διάσημη τραγουδίστρια και εξήγησε πως την βλέπει ο ίδιος σε σύγκριση με το πως παρουσιάζεται και με το πως την βλέπει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας της δουλειάς της, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τις σχέσεις του με τους γονείς της καλής του.

«Ήταν προσωπικό όνειρό μου να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ονειρευόμασταν να φτάσουμε τόσο ψηλά. Σίγουρα στερείσαι από πολλά πράγματα αλλά γεμίζεις από πολλά συναισθήματα. Δεν πήγα ποτέ εκδρομή ως παιδί, γιατί είχαμε προπονήσεις. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια, είναι μια θεμελιώδης αξία. Ο αδερφός μου, οι γονείς μου, η Κωνσταντίνα και ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζώζα Μεταξά με στηρίζουν» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον γάμο του: «Είναι τυχερά αυτά. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να κάνω οικογένεια νωρίς. Με την Κόνι ταιριάξαμε από την αρχή.

Εγώ δεν τη βλέπω όπως παρουσιάζεται. Είναι διαφορετικό αυτό που περνάς σπίτι. Είναι πολύ αληθινή και αυτό πολλές φορές παρεξηγείται. Δεν με ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα, αλλά μπορείς να βάλεις τα όρια σου. Δεν άλλαξε κάτι με τον γάμο, συζούσαμε από πριν με την Κόνι».