Μαρία Βοσκοπούλου: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση για τον πατέρα της, Τόλη

Σπάνιο υλικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Βοσκοπούλου: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση για τον πατέρα της, Τόλη

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει αποφασίσει πως μετά τον θάνατο του πατέρα της θα συνεχίσει να ζει την ζωή της γεμίζοντάς την με όμορφες αναμνήσεις, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος (δείτε εδώ την topless φωτογραφία της).

Στο πίσω μέρος του μυαλού της, όμως, έχει πάντοτε τον άνθρωπο που την μεγάλωσε και της έμαθε τόσα πράγματα, τον Τόλη Βοσκόπουλο δηλαδή. Αυτό αποτυπώνεται και στα social media της. Τις προάλλες, για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα σπάνιο αυτόγραφο του ίδιου από την δεκαετία του '70 στο προφίλ της στο Instagram και ο λογαριασμός της γέμισε με μηνύματα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου για τον πατέρα της, Τόλη

Τόλης Βοσκόπουλος
Instagram / Μαρία Βοσκοπούλου

Η τρυφερή ευχή της Άντζελας Γκερέκου στην κόρη της ένα χρόνο μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πλέον και έφτασε η στιγμή να γιορτάσει τα 21α της γενέθλια, ένα χρόνο μετά τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. Η μητέρα της έκανε την ημέρα της αυτή πιο ξεχωριστή, δημοσιεύοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την ίδια και τους γονείς της, συνοδεύοντάς τες με ένα τρυφερό κείμενο.

Η ηθοποιός τόνισε πως και εκείνος που την βλέπει από ψηλά, αλλά και η ίδια, είναι περήφανοι για εκείνη και την αγαπούν πολύ για όλα όσα είναι.

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ' αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Τόλης Βοσκόπουλος