Γη της Ελιάς: «Καλά βρωμάει από μακριά» - Παραλίγο να τα "ξεράσει" όλα στον Σωκράτη η Αντιγόνη και το Twitter δεν κρατήθηκε

Τα σχόλια πήραν "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: «Καλά βρωμάει από μακριά» - Παραλίγο να τα

Μπορεί το Twitter να "σπάραξε" με τα γράμματα του Ιάκωβου στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ωστόσο, την Πέμπτη 27/10 το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στον Σωκράτη, ο οποίος έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη.

Ο ίδιος συναντήθηκε με την Αλκμήνη και την Αντιγόνη και κατά την συνομιλία του με την δεύτερη εκείνη κινδύνευσε να του αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί που του κρύβει.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Σωκράτη και την Αντιγόνη στην Γη της Ελιάς

Spoiler "φωτιά": Τον κερατώνει και χωρίζουν

O χαρακτήρας της Μυρτάλης έχει αλλάξει δραματικά στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Σιγά σιγά απομακρύνει από δίπλα της όλους τους ανθρώπους της. Η άσχημη συμπεριφορά της ξεκίνησε με τους εργάτες του ελαιοτριβείου, συνεχίστηκε με την Ισμήνη, με την οποία έχει διακόψει την συνεργασία της και πλέον περνάει και στην οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα θα ζητήσει να απομακρυνθεί ο Ισίδωρος από την εταιρεία, γεγονός που θα τη φέρει σε ρήξη μέχρι και με την αγαπημένη της Ιουλία, τη θεία και νονά της που δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Η ένταση ανάμεσα στους Βρεττάκους κορυφώνεται όσο ποτέ άλλοτε. Ο Ισίδωρος από την πλευρά του δεν σκοπεύει να την αφήσει ανεξέλεγκτη και με την συγκατάθεση του Μάνου και της Μαργαρίτας την εκβιάζει προκειμένου να αναγκαστεί να υποχωρήσει.

Από την άλλη... διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr