Το αποκάλυψαν με μια φωτογραφία - Πολύ ευχάριστα νέα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

«Εγώ προσωπικά αγαπώ και τα 2 ονόματα που...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το αποκάλυψαν με μια φωτογραφία - Πολύ ευχάριστα νέα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετά την απόφαση τους να απομακρυνθούν λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας - καθώς έχουμε ακούσει πάρα πολύ άσχημα σχόλια - ζουν τον έρωτα τους πιο δυνατά από ποτέ.

Στα social media είναι ενεργοί χρήστες και καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τους, όπως και την Τετάρτη 26/10 που ο καλλιτέχνης θέλησε να ευχηθεί στην σύζυγό του.

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Ιλάειρα Ζήση

«Σήμερα γιορτάζει το φως του φωτός μου, ο ήλιος του ουρανού μου, η μελωδία της μουσικής μου, το άρωμα των λουλουδιών μου, η γεύση των χειλιών μου, το νόημα της ζωής μου. Χρόνια πολλά Δήμητρα – Ιλάειρα. Εγώ προσωπικά αγαπώ και τα 2 ονόματα που είσαι βαφτισμένη. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να ευχηθεί στη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση για την ονομαστική της εορτή.

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση γιορτή

Αυτός είναι ο πεθερός του Μαυρίκιου και πατέρας της Ιλάειρας

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αυτό το διάστημα συμμετέχουν στο Just The 2 of Us και κάθε Σάββατο "τα μέλια" τους κάνουν το πλατό του ALPHA να "κολλάει". Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξιδάκι στη μέση της εβδομάδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στη φύση και έφτασαν μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εκεί τους περίμεναν οι γονείς της συζύγου του καλλιτέχνη, με τους οποίους έφαγαν μαζί.

Μάλιστα, το γεύμα τους το είχαν "πιάσει" οι δύο άντρες της οικογένειας, αφού πεθερός και γαμπρός νωρίτερα, πήγαν για ψάρεμα και ο τραγουδιστής δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς του, δημοσιεύοντας βίντεο από την βάρκα, αλλά και από το φαγητό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.