Πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Κατερίνα Καραβάτου - Ο Κρατερός Κατσούλης με κοιλιακούς και πλούσια μαύρα μαλλιά

Σχεδόν αγνώριστος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους ηθοποιούς στην Ελλάδα με μεγάλη καριέρα στο βιογραφικό του, ειδικά στην τηλεόραση. Τώρα τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, "Ποιος Παπαδόπουλος" (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση).

Μπορεί εμείς να τον θυμόμαστε με την σημερινή του εμφάνιση, ωστόσο, στα νιάτα του και συγκεκριμένα στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ήταν αρκετά διαφορετικός.

Πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Κατερίνα Καραβάτου, παντρευτούν, αποκτήσουν δυο παιδιά και τελικά καταλήξουν στο διαζύγιο, ο Κρατερός Κατσούλης είχε κοιλιακούς και μαύρα πλούσια μαλλιά. Σίγουρα θα ήταν και από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς εκείνης.

Δείτε τον Κρατερό Κατσούλη με κοιλιακούς και μαύρα μαλλιά στο 8.36

Η καριέρα του στον κινηματογράφο

Η πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν το 1995 στην ταινία «Ηνίοχος». Το 1998 είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στην ταινία «Black Out». Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Safe Sex» υποδυόμενος έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της σπονδυλωτής ταινίας που ήρθε πρώτη ανάμεσα σε 18 ταινίες εκείνη τη χρονιά. Το 2000, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κώστα Καζανά και την Κατερίνα Διδασκάλου στο δράμα «Το μήλο της έριδος».

Το 2001, συνεργάστηκε και πάλι με το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου στην κωμωδία «Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο» ενώ την ίδια χρονιά έπαιξε και στην κινηματογραφική παραγωγή «Ο παράδεισος είναι προσωπική υπόθεση». Ακολούθησε η κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα «Μεταξύ φίλων» το 2005. Το 2010, συμμετείχε στην κωμωδία «Ζητείται ψεύτης».

Το 2011 πρωταγωνίστησε μαζί με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Κατερίνα Παπουτσάκη στην κωμωδία «Το έτερον ήμισυ». Το 2019, υποδύθηκε τον συνθέτη Μανώλη Χιώτη στη βιογραφική ταινία «Ευτυχία» που βασίστηκε στη ζωή της στιχουργού Ευτύχιας Παπαγιαννοπούλου. Σμύρνη μου αγαπημένη