«Θέλω να ‘μαι νοικοκυρά να αποχαιρετήσω ενεργά την κουζίνα» - Η εξομολόγηση της Ανούς για τον Διονύση Σαρακίνη

Τι κάνουν έναν χρόνο και μετά το MasterChef

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλω να ‘μαι νοικοκυρά να αποχαιρετήσω ενεργά την κουζίνα» - Η εξομολόγηση της Ανούς για τον Διονύση Σαρακίνη

Ο έρωτας τους γεννήθηκε μέσα στο MasterChef και παρόλο που μετά το παιχνίδι δεν άργησαν να βγουν οι φήμες πως χωρίζουν (και πως ο σεφ την κακοποιεί), τελικά Ανούς Χεριμιάν και Διονύσης Σαρακίνης όχι μόνο είναι μαζί, αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

«Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί φέρναμε τη δουλειά στο σπίτι. Είχαμε πει πως αν ξεκινήσει κάτι και χαλάει εκεί θα σταματήσει και η συνεργασία μεταξύ μας» δήλωσε η Ανούς σε συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Όσον αφορά στο επόμενο βήμα, η σεφ είπε πως δεν διαφέρουν από τους παντρεμένους, με τον σύντροφό της να απαντά με χιούμορ: «Μην το ακούσει η μάνα μου αυτό και θέλει πανηγύρι, αρνιά, σούβλες. Δεν παντρευόμαστε».

H εξομολόγηση της Ανούς για το μέλλον της με τον Διονύση Σαρακίνη

«Η συγκατοίκηση είναι ωραία. Υπάρχει μουρμούρα για τα πλυντήρια, αλλά εγώ κάνω όλες τις άλλες δουλειές» απάντησε ο πρώην φιναλίστ του MasterChef, με τη σύντροφό του να εξομολογείται: «Θέλω να ‘μαι καλή νοικοκυρά, καλή σύζυγος, να προσέχω το σπίτι, άρα κάποια στιγμή θέλω να αποχαιρετήσω ενεργά την κουζίνα. Δεν θέλω σαν γυναίκα να απέχω από την τρυφερότητα και τη θαλπωρή του συντρόφου μου».

Τι είχε πει ο σεφ για την συμμετοχή του στο MasterChef

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πέρασμά του από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Μπορεί ακόμα να ισχύει η άποψή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και ήξερα ο ριάλιτι, δεν θα πήγαινα. Είναι η γνώμη μου. Αυτό που βίωσα, που είδα, δεν μου αρέσει.

Δεν βγήκα κερδισμένος σε κάτι, ακολούθησα τον δρόμο που ήμουν. Είναι εύκολο να κάνεις έναν δεσμό μέσα στο παιχνίδι, είναι εύκολο και να τον χάσεις. Σε εμάς κράτησε. Για το αποτέλεσμα στον τελικό ξέρουν οι κριτές, εκείνοι δοκίμασαν».