«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Μαρία Καρλάκη

Η ανάρτηση για αγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Μαρία Καρλάκη

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Μαρία Καρλάκη, μετά τον εμπρησμό στο σπίτι της, καθώς έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας της. Την είδηση έκανε γνωστή με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο παππούς της στον οποίο είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Θέλοντας να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, τα λόγια της συγκίνησης στην λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη για το θάνατο του παππού της

«Καλό ταξίδι παππουκα μου λεβέντη μου όπως ήρεμα και ταπεινά ήσουν σε όλη τη ζωή σου έτσι ήρεμα έφυγες. Η καρδιά μου ράγισε άλλη μια φορά..Σε αγαπώ πολύ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και...»

Λίγες μέρες μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, όταν άγνωστός έβαλε φωτιά και έκαψε το αυτοκίνητό της, το απόγευμα της Τρίτης 30/8 μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα όσα έζησε αλλά και πως αισθάνεται πλέον με αυτή την κατάσταση.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο μου άκουσα ένα μπαμ. Όπως όλη η γειτονιά, έτσι κι εγώ έτρεξα να δω τι γίνεται. Έβγαιναν καπνοί και σε δευτερόλεπτα ήρθε η αστυνομία κι η πυροσβεστική. Όταν κατέβηκα, μας είπανε έχει καεί όχημα.

Σοκαρίστηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη την ημέρα να πάω να δω πως είναι. Είναι λογικό να έχω αυτό το φόβο. Δεν κάηκε άλλο αυτοκίνητο αλλά το δικό μου. Αυτό ήθελε να πετύχει αυτή η επίθεση, να με τρομοκρατήσει. Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου. Εμπιστεύομαι τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αστυνομικές Αρχές κι η Δικαιοσύνη. Ένιωσα πολύ ωραία που μου έγραφαν όλες οι γυναίκες είμαστε δίπλα σου».