«Όταν ήρθα στην Αθήνα, κορόιδεψα τους γονείς μου» - Τι δουλειά κάνει η Νικολέττα Τσομπανίδου 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε από το ριάλιτι του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν ήρθα στην Αθήνα, κορόιδεψα τους γονείς μου» - Τι δουλειά κάνει η Νικολέττα Τσομπανίδου 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Η Νικολέττα Τσομπανίδου, 2 χρόνια μετά την συμμετοχή της στο The Bachelor, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της σήμερα, αλλά και για το σύντροφό της (δείτε τον εδώ) μετά το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τι κάνει σήμερα η Τσομπανίδου του The Bachelor

«Δεν είμαι από τα κορίτσια που σκέφτονται τον γάμο και την πρόταση… Πιο πολύ σκέφτομαι τα επαγγελματικά μου. Βέβαια, δεν είμαι ποτέ αρνητική» είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν οι γονείς της προτιμούν το σύντροφο της, ή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δήλωσε: «Οι γονείς μου με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση, ποτέ δεν θα μου πουν “μήπως να έκανες εκείνο;”. Ποτέ!».

«Όταν ήρθα στην Αθήνα, κορόιδεψα τους γονείς μου. Τους είπα ότι θα κάτσω μία εβδομάδα και δεν ξαναπήγα πίσω. Ακόμα μου το χτυπάνε. Με αγχώνει το μέλλον» πρόσθεσε η Νικολέττα η οποία έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση ρούχων.

Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε από το ριάλιτι του ALPHA

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του “The Bachelor”, Νικολέτα Τσομπανίδου, είχε δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star και μίλησε για τα πάντα, μεταξύ άλλων για τα χρήματα που κέρδισε.

Πιο χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα. Ότι είμαι σε αυτή την ηλικία, ότι έχω κάνει πολλά περισσότερα βήματα από ότι κάποιος άλλος στην ηλικία. Πιστεύω πως έχω άστρο. Έχω καταφέρει πάρα πολλά. Σε ένα χρόνο μετακόμισα και άνοιξα 2 μαγαζιά. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να σχεδιάζω εγώ, αλλά είμαι πολύ δημιουργική, έχω πολλές ιδέες. Με βοηθάνε άνθρωποι να τις υλοποιήσω. Τα χρήματα που κέρδισα στο παιχνίδι το έχω επενδύσει στο επιχειρηματικό μου βήμα».

«Νομίζω πως είμαι το μοναδικό άτομο, που όταν βγήκαν από ένα ριάλιτι πήραν τόσους πολλούς ακόλουθους. Πήρα γύρω στους 200 χιλιάδες. Μπήκα με 1.000 και βγήκα με 210.000 χιλιάδες. Πήρα 7 κιλά. Μπήκα 54 και βγήκα 61 -62. Τρώγαμε πολύ και δεν υπήρχε άσκηση από επιλογή μας. Από το άγχος δεν μπορούσες να σταματήσεις να τρως. Το άγχος το έβγαζες εκεί. Έκανα μια φιλία μέσα, την Σία. Είναι η νέα μου κολλητή. Περνάμε πάρα πολύ ωραία».